Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Εκδρομή: Όλυμπος Πριόνια Λιτόχωρο



Μετά την εκδρομή στο μαγευτικό Νυμφαίο σειρά είχαν τα "Πριόνια" να προστεθούν στις εκδρομές μας ανά την Βόρεια Ελλάδα !

Δεν νοείται να είσαι δίπλα στον ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, τη κατοικία των δώδεκα Θεών, και να μην το έχεις επισκεφτεί.

Όπως καταλάβατε μιλάω για τον Όλυμπο και τον Εθνικό Δρυμό του τον οποίο και επισκεφθήκαμε μέχρι εκεί που φτάνει αυτοκίνητο στην θέση «Πριόνια», όπου και φθάσαμε οικογενειακός παρέα με τον φίλο Γιάννη και την οικογένειά του μετά από διαδρομή 18 χιλιομέτρων από το Λιτόχωρο.



Όσοι Θέλετε στο τέταρτο χιλιόμετρο της διαδρομής υπάρχει φυλάκιο όπου εκτός από τον έλεγχο για τυχόν λαθροθήρες παρέχονται πληροφορίες για τον εθνικό δρυμό.

Labels: , , , ,



Αυτη η ΑΕΚ ΔΕΝ Χάνει

Τι και αν είχε προηγηθεί ενα παιχνίδι γεμάτο πάθος και συνεχές τρέξιμο.
Τι και αν απογοητεύτηκε απο τον αποκλεισμο της στο Champions
Τι και αν ολη την εβδομάδα τα "πουλάκια" κελαϊδάγανε για σίγουρη ήττα στην Ξάνθη με την βοήθεια της διαιτησίας ..

ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ...

Τα του αγώνα...

Ένα σερί συνεχίστηκε, ένα έσπασε στην Ξάνθη. Η Skoda παρέμεινε για 32 εντός έδρας παιχνίδια αήττητη με τη λευκή ισοπαλία που έφερε κόντρα στην ΑΕΚ, με την τελευταία να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς και το σερί των οκτώ κερδισμένων αγώνων. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις, αλλά τα δίχτυα δεν... κουνήθηκαν, με αποτέλεσμα τα χαμόγελα να επιστρέφουν... διπλά στον Παναθηναϊκό που ισοβαθμεί με την Ένωση στους 31 βαθμούς...

Labels: ,



ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ..

ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ..

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ UEFA ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ...

ΝΤΕΜΗ ΠΑΡΕ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!



Hρωική προσπάθεια από την ομάδα μας. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 από την Άντερλεχτ με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Παρόλα αυτά τα "λιοντάρια" του Λορέντσο Σέρα Φερέρ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήρθε, καθώς η Μίλαν ηττήθηκε με 2-0 από την Λιλ, με τους Γάλλους να παίρνουν έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ΑΕΚΑΡΑ έδωσε και την ψυχή της στο Βέλγιο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και έτσι θα συνεχίσει στο κύπελλο UEFA. Συγκλονιστικοί οι Λάκης και Τσιρίλο. Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Σορεντίνο.

Labels:



Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα !!


Ιστορική πρόκληση για την ΑΕΚ

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της, την πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League, βρίσκεται η ΑΕΚ. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει απόψε (21:45, ΝΕΤ και SuperΣΠΟΡ FM 94,6) την Άντερλεχτ στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» για την έκτη αγωνιστική του ογδόου ομίλου έχοντας την τύχη στα χέρια της, αφού προκρίνεται σίγουρα με νίκη ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λιλ, που φιλοξενείται από την αδιάφορη Μίλαν. «Μοναδική ευκαιρία», χαρακτήρισε τον αποψινό αγώνα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Βέβαιος για τη νίκη που σε ενδεχόμενη ήττα της Λιλ θα δώσει στην ομάδα του το εισιτήριο για το UEFA παρουσιάστηκε ο προπονητής των «μοβ», Φράνκι Βερκότερεν. Πέφτει απόψε η αυλαία στη φάση των ομίλων..

Labels:



Προειδοποίηση του ΟΗΕ για τους κωδικούς πρόσβασης στο Διαδίκτυο





Οι χρήστες που έχουν καταχωρίσει το ίδιο ψευδώνυμο και κωδικό πρόσβασης σε πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες -όπως σε τράπεζες και ηλεκτρονικά καταστήματα- κινδυνεύουν να πέσουν θύματα απάτης από χάκερ που υποκλέπτουν τα στοιχεία τους, προειδοποεί η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ (ITU).

Στη φετινή της έκθεση για το Διαδίκτυο, η ITU καλεί τις ρυθμιστικές αρχές και τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέες μεθόδους αναγνώρισης.

Σήμερα, επισημαίνει η υπηρεσία, οι χρήστες είναι σχεδόν αναπόφευκτο να χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα χρήστη και τον ίδιο κωδικό σε πολλούς δικτυακούς τόπους, καθώς αδυνατούν να απομνημονεύουν τόσες διαφορετικές ταυτότητες.

«Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παραβιάσεις της ασφάλειας, και να τους αφήσει εκτεθειμένους στις μηχανορραφίες των χάκερ που υποκλέπτουν προσωπικά στοιχεία, οι οποίοι αυξάνονται σε αριθμό και ευρηματικότητα» αναφέρει το κείμενο, όπως το αναμεταδίδει το Reuters.

«Η έλλειψη συντονισμού στα συστήματα αναγνώρισης είναι πηγή αυξανόμενης ενόχλησης για τους χρήστες και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα» προειδοποιεί η έκθεση, που δημοσιοποιείται ενόψει συναντησης αξιωματούχων από κυβερνήσεις και εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ.

Η ITU επισημαίνει επίσης κινδύνους για την ιδιωτική ζωή των χρηστών από τη μαζική χρήση των cookies και άλλων εργαλείων που συλλέγουν στοιχεία για τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των επισκεπτών κάθε δικτυακού τόπου.

Η χρήση των εργαλείων αυτών δεν αποτελεί πρόβλημα στο βαθμό που οι χρήστες αισθάνονται ασφαλείς με το πώς αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται τα δεδομένα τους.

Σε περίπτωση, όμως, που το κοινό χάσει την εμπιστοσύνη του, η μελλοντική ανάπτυξη του ηλεκτρονικού επιχειρείν θα ανασταλεί.

Πηγή : www.in.gr

Labels: , ,



Η Sony ανακαλεί οκτώ μοντέλα Cyber-shot

Η Sony ανακοίνωσε ότι ανακαλεί οκτώ μοντέλα ψηφιακών μηχανών τής σειράς Cyber-shot, μετά από σφάλμα που παρουσιάστηκε στην οθόνη υγρών κρυστάλλων τους. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στον αισθητήρα εικόνας, ο οποίος ευθύνεται για τη σωστή εμφάνιση των φωτογραφιών.

Το εν λόγω πρόβλημα παρουσιάστηκε στα μοντέλα DSC-F88, DSC-M1, DSC-T1, DSC-T11, DSC-T3, DSC-T33, DSC-U40 και DSC-U50 που πουλήθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2003 και Δεκεμβρίου 2005 στην παγκόσμια αγορά.

Εκπρόσωπος της Sony δήλωσε ότι η εταιρία του θα επισκευάσει δωρεάν μόνο τις μηχανές που όντως παρουσιάζουν το παραπάνω πρόβλημα.

Η είδηση έρχεται λίγο καιρό μετά την ανάκληση 10 εκατομμυρίων περίπου επαναφορτιζόμενων μπαταριών μετά από φόβο πιθανής υπερθέρμανσης ή/ και ανάφλεξης.

Σημειώνεται πως τον Οκτώβριο του περασμένου έτους η Sony γνωστοποίησε ελαττώματα σε είκοσι ψηφιακές της μηχανές και δεσμεύτηκε για τη δωρεάν επισκευή τους.

Labels: ,



Τα vista ήρθαν η "Ασφάλεια" τους όμως καθυστερεί

Τα Windows Vista βρήκαν το δρόμο τους για τις επιχειρήσεις, αλλά οι περισσότεροι κατασκευαστές λογισμικού ασφαλείας δε φαίνεται να είναι έτοιμοι να τα εξοπλίσουν με τα εργαλεία που απαιτούνται για να προστατευτούν οι χρήστες τους. Symantec, Trend Micro και CA ακόμη ετοιμάζουν τα προϊόντα τους για τα Vista, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων τους, ενώ από τις μεγάλες εταιρείες μόνο η McAfee έχει ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά ένα προϊόν που είναι συμβατό με το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα.

"Η απουσία λογισμικού ασφαλείας από τις μεγαλύτερες εταιρείες θα είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο οι επιχειρήσεις δε θα μεταβούν αμέσως στα Windows Vista", σχολίασε η Natalie Lambert, αναλύτρια της Forrester Research. Σε συνδυασμό με την απουσία υποστήριξης για Vista και άλλων εφαρμογών, αυτά είναι τα εργαλεία που οι εταιρείες χρειάζονται περισσότερο για να λειτουργήσουν, πρόσθεσε η ίδια.

Την Πέμπτη, η Microsoft ανακοίνωσε από τη Νέα Υόρκη τη διάθεση των Vista στις επιχειρήσεις. Αμέσως μετά, οι προαναφερθείσες εταιρείες εξέδωσαν δελτία τύπου προωθώντας το λογισμικό τους για τα Windows Vista, αλλά καμία από αυτές, εκτός από τη McAfee, δεν ανακοίνωσε άμεση διαθεσιμότητα. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες. Πρώτη η Symantec θα κυκλοφορήσει την εταιρική έκδοση του antivirus της μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2007.

Η Forrester προβλέπει πως η υιοθέτηση των Vista δεν πρόκειται να πάρει μεγάλη έκταση πριν από το 2008, αλλά η Microsoft είναι πολύ πιο αισιόδοξη και δηλώνει πως το νέο λειτουργικό θα υιοθετηθεί από τις επιχειρήσεις στο μισό χρόνο απ' ό,τι χρειάστηκε για τα Windows XP.

Παρ' ότι πρόκειται για το ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, η εταιρεία εξακολουθεί να συμβουλεύει τους χρήστες να χρησιμοποιούν και λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Labels: ,