Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αφαιρέστε τον φελλό από το μπουκάλι



Δείτε αυτό το τρικ που παίζει τρελά στο youtube και περιγράφει το πως μπορείτε να βγάλετε τον φελλό που έχει πέσει μέσα στο μπουκάλι με το κρασί σας.
Όποιος το καταφέρει με το κρασί να υπάρχει μέσα κερνάω 2 κιλά κόκκινο χύμα από το δικό μου κρασάκι το οποίο φέτος είναι εξαιρετικό.

Labels: ,



To Sportime.gr χωρίς ενημέρωση



Το Sportime.gr εδώ και μια εβδομάδα είναι χωρίς ενημέρωση δεν γνωρίζω τους λόγους αλλά προσπαθώ εδώ και τόσες ημέρες να πάρω update με τον Firefox αλλά αυτό το "Ο Βέλιτς με έφαγε" επιμένει εκεί να μου θυμίζει τα λόγια του Βίκτορ Σάντσεθ. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά θα προτιμούσα να την κατεβάσουν παρά να βλέπω τα ίδια και τα ίδια εδω και τοσο καιρό..

Labels: , ,



The Muppets War



Ενας μικρός πόλεμος φαίνεται να έχει ξεσπάσει στις τάξεις των youtubers για το παραπάνω video στο οποίο για κάποιους προσβάλλετε η Ελλάδα και Ο Πειραιάς. Ο τίτλος του never On Sunday με πρωταγωνιστές τα muppets. Όσοι θέλουν να δουν τα σχόλια δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την σελίδα τους εδώ. Πέραν των σχολίων όμως το videaki αυτό καθαυτό έχει πολύ πλάκα ...

Labels: , ,



ΑΕΚ Party 2007





Η ΠΑΕ ΑΕΚ γιόρταζε εχθές
27/12 στο aekshop 2 (Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια) και από τις 13.00 ως τις 20.00 είχε προσκαλέσει όλους τους φίλους της σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι με πολλές εκπλήξεις, happenings και πολύ, πολύ μουσική. Οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ ήταν εκεί και έτσι είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά . Μια 5αδα ποδοσφαιριστών άλλαζε κάθε μια ώρα υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα. Ο Ribo αναμενόταν στις 5 το απόγευμα και το αδιαχώρητο είχε δημιουργηθεί από πολύ νωρίς το πρωί. Η 5αδα που βρήκα όταν πήγα ήταν οι Λυμπερόπουλος, Κονέ, Καφές, Παππάς και Ενσαλίβα με τον Νικόλα να υπογράφει όπως είναι φυσικό τα περισσότερα αυτόγραφα

Labels: ,



Realtek High Definition Audio Driver





Νέους Αudio Drivers έβγαλε η Realtek που υποστηρίζουν και την σειρά ALC882 series 7.1+2 Channel High Definition Audio codecs with UAA (Universal Audio Architecture), όσοι έχετε
Realtek Audio Card και θέλετε να τους δοκιμάσετε δεν έχετε παρά να τους κατεβάσετε απο το site της εταιρίας. Το μέγεθος τους είναι 17.7 MB

Download

Labels: , ,



HTC Touch Cruise mini review




Από το λίγο που το έπαιξα μέχρι τώρα με το cruise πρόκειται για ένα πολύ ωραίο κομμάτι στα

+ η ταχύτητα το design και το XT9 στα

- το joystic (σε σχέση με αυτό του artemis) το οποίο αρχικά ξενίζει με την σπογγώδη του αίσθηση (ακόμα δεν το έχω πολύ συνηθίσει) καθώς και ο εργονομικός σχεδιασμός του (θα προτιμούσα στα πλάγια το on-off)

Tο GPS του τωρα ... το έκανα μια γρήγορη βόλτα με το Destinator 7 και παίζει μια χαρά μπορεί να μην έχει το μέγιστο του σήματος ενός ETEN η του Artemis (Ρ 3300) αλλά ότι ο δέκτης του πιάνει εντός του σπιτιού με 4 δορυφόρους όταν το Αrtemis δεν έπιανε κανένα είναι στα πολύ πολύ θετικά του.

Το Destinator 6.1 ξεχάστε το δεν παίζει θέλει addon like gpsgate για να παίξει εναλλακτικά βάζουμε το Destinator 7 η το πρώτο Destinator 6.

Το iGo παίζει απροβλημάτιστα επάνω στο cruise και σε συνδυασμό με τους νέους χάρτες πάει πολύ καλά

Σε video δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (και δεν με πολυενδιαφερει για να πω την αληθεια) αλλά αν κάποιος έχει ενα vid αρχείο το οποιο αποδεδειγμένα κανει cracking στην συσκευή του (ειδικά στο καιζερ) θα ήθελε να μου το ανεβάσει στο rapidshare για να το δοκιμάσω και να σας πω αποτελέσματα..

Η οθόνη τώρα είναι πολύ πιο φωτεινή και έχω την αίσθηση οτι είναι κατά πολύ καλύτερη από αυτήν του Artemis αυτό που ξενίζει στην αρχή ειναι η απουσία του πλαισίου της οθόνης μιας και είναι flat με αποτέλεσμα να έχει μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τον χειρισμό των άλλων ppc που είχα κατά καιρούς.
To μόνο που παρατηρώ αλλά μπορεί να ειναι η ιδέα μου είναι το οτι θέλει λίγο περισσότερη πίεση για να ανταποκριθεί στην επιλογή των μενού.

Η ακουστική του και η ποιότητα του σαν τηλεφωνική συσκευή είναι άριστη και συμπεριφέρεται οπως και το Artemis και δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο

Το radio rds δεν χρειάζεται να το αναλύσω το ακούσατε και το είδατε στο vιdeo του Πάνου.

Η RΟΜ είναι στιβαρή (με οτι συνεπάγεται αυτό) και η πλήρης υποστήριξη ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ το κάνει must have . Θεωρώ ότι με ενα καλό "μαγείρεμα" μπορούν να γίνουν θαύματα και οι επιδόσεις του να εκτοξευθούν ακόμα περισσότερο.

Η RAM είναι αυτό που όλοι περιμέναμε και η χωρητικότητα της θα εντυπωσιάσει πλέον και τον πιο hard core user. Με όλα τα καλούδια μου επάνω ξεκινάω με ελεύθερα τα 61mb !! τέρμα τα memory leaks και oι μαμουνιές για λίγη extra memory.

Τα προγράμματα oπως to hibernate & Closseapps αργούν κατα πολύ να δώσουν responce και δεν παιζουν παντα για αυτό προσοχή. Το ptravelalarm και το batterystatus παιζουν μια χαρά οπως και το eortologio..

Ο Επεξεργαστής του είναι γρήγορος σταθερός και ακόμα δεν τον έχω πολύ ζορίσει ούτε τον εχω clockarει για να σας πω περισσότερα νομιζω όμως οτι τα τεστ από το spb benchmark που ανέβασε ο πανος (mastelos) τα λένε όλα!

Η γραφίδα του και η θέση που την φιλοξενεί είναι ολίγον τι χαλαρή κατά την διάρκεια της εξόδου της γι' αυτό προσοχή μην το χάσετε.

Αυτά τα ολίγα με το mini review ...

Τις επόμενες ημέρες θα το δοκιμάσω ενδελεχώς και ότι καλό ή κακώς κείμενο δω θα σας το αναφέρω αναλυτικότερα..


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

MinOtaVrS

Labels: , ,



Καλά Χριστούγεννα !



Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και το MinOtaVrS Blog εύχεται Χρόνια Πολλά σε εσάς και τις οικογένειες σας!! Καλές γιορτές λοιπόν και όσοι οδηγείτε να προσέχετε πάρα πολύ εκεί έξω, μην ξεχνάτε ότι ο συνδυασμός Αλκοόλ και τιμόνι σκοτώνει!

Labels: , ,



HTC Cruise P3650: (Video)



Eδώ σας έχω ένα απο τα πρώτα videoshoot του HTC Touch Cruise που τραβήχτηκε από τον Πάνο εχθές. Όπως θα δείτε γίνετε μια μικρή παρουσίαση του ολοκαίνουριου XT9 Greek Keyboard και του ενσωματωμένου FM Radio .

Labels: , , , , , ,



Nintendo Wii Raving Rabbids 2



Οι Raving Rabbids εισβάλουν στην Γη με τα υπερσύγχρονα, ιπτάμενα... υποβρύχιά τους (a la “Yellow Submarine”) και στέλνουν αναγνωριστικές ομάδες να μελετήσουν τις συνήθειές μας ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις λόγω τυχόν πολιτισμικών διαφορών. Πριν μας κάνουν όλους σκλάβους τους, θέλουν να μάθουν πώς ζούμε για να είναι σίγουροι ότι αυτό που αντιλαμβάνονται οι ίδιοι σαν τιμωρία, είναι όντως και για εμάς τιμωρία.

Φυσικά, μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση... Ως τιμωρία για τους Έλληνες οι Λαγγοι σας δίνουν ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Παρίσι, αρκεί να συμμετέχετε στο διαγωνισμό του www.contra.gr και της Nortec.

Στο θεότρελο παιχνίδι Rayman Raving Rabbids 2, που κυκλοφορεί αποκλειστικά στα Nintendo DS και Wii, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής ή το Wii Remote για να κάνετε μία πλειάδα από εξωφρενικές και ξεκαρδιστικές δραστηριότητες ακολουθώντας τους Λαγγούς στα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο.

«Τραγουδήστε στην βροχή» στους δρόμους τις Νέας Υόρκης, πλύνετε τα εσώρουχά σας στις όχθες του Κίτρινου Ποταμού, συμμετάσχετε σε διαγωνισμό ρεψίματος στο Παρίσι και παίξτε φλάουτο στην κατοικίδια κόμπρα σας στο Μετρό του Λονδίνου.

[via]

Labels: , ,



Η ACE HELLAS φέρνει πρώτη το HTC Cruise P3650



Μια μεγάλη πρωτιά ανήκει από σήμερα στην Ελλάδα και την ACE HELLAS η οποία διέθεσε πρώτη το HTC Touch Cruise P3650 στην Ευρωπαϊκή αγορά αν όχι στην παγκόσμια !!

Το Cruise και πρώην Polaris διατέθηκε σήμερα στην Ελληνική αγορά τρεις ημέρες πριν βγει το επίσημο δελτίο τύπου από την HTC η οποία είναι και η εταιρία παραγωγής του...

Η διάθεσή του άρχισε γύρω στης 12:οο το μεσημέρι με τιμή τα 545,37 + ΦΠΑ από το ezshop.gr αποκλειστικά για τους χρήστες του Forum της htc.com.gr και εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.. Όσοι δεν το πρόλαβαν θα έχουν την ευκαιρία αύριο να το βρούν σε εκδόσεις με iGo (γύρω στα 630 € + ΦΠΑ )στα καταστήματα : play247.gr, ΠΛΑΙΣΙΟ, FNAC και Vodafone (από την άλλη εβδομάδα). Σαν stand alone συσκευές θα υπάρχουν ξανά στην αγορά την 21/1/2008!



Νιώθω πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί είμαι από τους λίγους τυχερούς που το αποκτήσανε, μέσω ενός πολύ καλού φίλου από την Αθήνα που μαζί με το δικό του αγόρασε και το δικό μου. Μέχρι λοιπόν να το πάρω στα χέρια μου σας ανεβάζω photos που μόλις μου έστειλε ο φίλος μου ο Πάνος τον οποίο για μια ακόμη φορά ευχαριστώ και από αυτές εδώ τις σελίδες !


Τεχνικά Χαρακτηριστικά HTC Touch Cruise

Επεξεργαστής
Qualcomm® MSM7200, 400MHz

Λειτουργικό σύστημα
WM6, 3G, HSDPA με GPRS/EDGE σε όλο τον κόσμο

Μνήμη
ROM: 256MB; RAM: 128MB DDR

Οθόνη
Οθόνη αφής LCD 2.8 ιντσών LCD με backlight - Ανάλυση 240 x 320 dots με 65,536 χρώματα

Δίκτυο
GSM/GPRS/EDGE Tri-band: 900, 1800, 1900 MHz
HSDPA/UMTS: 2100 MHz
HSDPA: Μέχρι και 384kbps για upload και 3.6Mbps για download

Πλοήγηση συσκευής
HTC Touch CruiseFLO™ και πλοήγηση 5 κατευθύνσεων,GPS

Συνδεσιμότητα
Radio with RDS, Bluetooth® 2.0, WiFI 802.11b/g, HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB και audio jack σε ένα)

Επέκταση μνήμης
Kάρτα μνήμης microSD™ (συμβατή με SD 2.0)

Labels: , , , , ,



Διαδικτυακός Map of Greece



Έπεσε στην αντίληψη μου το site του MapGreece.gr το οποίο μου άρεσε για την απλότητα και το πλήθος των πληροφοριών που παρέχει, δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος Χάρτης της Ελλάδος στο Διαδίκτυο, όπως και αυτοδιαφημίζεται αλλά ότι θα βρείτε πολύ εύκολα και απλά το χωριουδάκι που είχατε πάει μικροί και δεν θυμόσαστε το όνομα του είναι σίγουρο. Περιέχει πόλεις, χωριά, αρχαιολογικούς χώρους, ποτάμια, λίμνες, χιονοδρομικά κέντρα και πολλά άλλα POI τα οποία μπορείτε και να εκτυπώσετε για να κάνετε σε αυτά τις βόλτες σας.
Το μόνο μείον κατ' εμε είναι το GUI της πρώτης σελίδας το οποίο είναι κάπως ερασιτεχνικό και θα μπορούσε να είναι απλό όπως τώρα αλλά με πολύ καλύτερα γραφικά..

Labels: , ,



Αναβάθμιση Conn-x 24mbit


Η αναβάθμιση μου πλέον είναι γεγονός !

Μόλις ένα 24ωρο αντί για τις 10 ημέρες που μου είχαν πει αρχικά, ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε για να γίνει η αναβάθμιση του Conn-X 4mbit σε Conn-X 24 mbit. Ο χρόνος της υλοποίησης είναι πραγματικά απίστευτος όταν άλλοι παροχοί κάνουν μεχρι και 3 μήνες να σε αναβαθμίσουν ο ΟΤΕ κατορθώνει να το κάνει σε χρόνο ρεκόρ. Για καλή μου τύχη ενω το ιδεατό κλείδωμα βαση του Downstream Attenuation είναι στα 22.07 mbit/s "κλειδώνω" στα 18.23 mbit/s και αν μη τι άλλο νιώθω πολύ χαρούμενος !!

Labels: , ,



Ερευνητικό Πρόγραμμα SmartEyes



Η δοκιμαστική χρήση του ερευνητικού προγράμματος SmartEyes, για άτομα με προβλήματα όρασης ξεκίνησε χτες, όπως ανακοίνωσαν σε ειδική εκδήλωση στη Γεννάδιο Βιβλιοθήκη το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), η Cosmote, η Microsoft Ελλάς και η Geomatics .

Με την παράδοση των εκατό συσκευών στην Αθήνα και των πενήντα στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το σύστημα πλοήγησης σε αστικό περιβάλλον για άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, SmartEyes, περνά στο τελικό στάδιο της πιλοτικής εφαρμογής του. Το στάδιο αυτό θα διαρκέσει έξι μήνες και έχει ως στόχο την αξιολόγηση του προγράμματος μέσα από την καταγραφή των αποτελεσμάτων από τη χρήση του σε πραγματικό περιβάλλον. Η τελική φάση του προγράμματος είναι απόρροια συστηματικής έρευνας δυόμισι ετών του Εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιών του Α.Π.Θ. με την υποστήριξη της Cosmote ως κύριου χορηγού και των χορηγών Microsoft Ελλάς και Geomatics.

Επισημαίνεται, ότι πρόσφατα το πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα SmartEyes τιμήθηκε με το «Βραβείο Κοινού» στην Έκθεση «European Marketplace on Corporate Social Responsibility» που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα. Το SmartEyes επιλέχτηκε από το διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα «Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», για να παρουσιαστεί ως μία από τις καλύτερες πρακτικές ΕΚΕ ανάμεσα σε ενενήντα πρακτικές που αναπτύσσουν εταιρίες και πολυεθνικοί οργανισμοί από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Κερδίζοντας τις εντυπώσεις των περισσότερων από 650 εκπροσώπων επιχειρήσεων από ολόκληρο τον κόσμο, το SmartEyes απέσπασε το «Βραβείο Κοινού»

Labels: ,



Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για Conn-x 24 mbit



Μόλις πριν λίγα λεπτά έκανα αίτηση στο 134 του ΟΤΕ για να αναβαθμίσω την ταχύτητά μου στα 24 mbit και να εκμεταλλευτώ την νέα τιμολογιακή πολιτική του. Η αίτηση μου όπως μου είπε η ευγενικότατη κοπέλα του τηλεφωνικού κέντρου του 134, θα ενεργοποιηθεί σε 10 με 12 ημέρες από σήμερα. Για να μην παραμυθιαζόμαστε όμως ουσιαστικά η αίτηση, μπαίνει σε κατάσταση αναμονής μέχρι να ενημερωθεί το σύστημα με τις καινούριες ταχύτητες και τιμές. Όσοι λοιπόν είστε βιαστικοί όπως εγώ μην περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις του ΟΤΕ σπεύσατε να αναβαθμιστείτε τώρα... ;)

Labels: , , ,



Παίρνοντας το Dreambox στο χέρι





Εχθές εφαρμόσθηκαν όλοι οι νόμοι του Μurphy σε ένα Dreamboxακι που τεστάρω τις τελευταίες ημέρες. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να έχω ένα ωραίο brickαρισμένο Dreambox και να ψάχνω null modem στην αγορά για να το επαναφέρω μέσω com1. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι είναι ποιο εύκολο να βρεις ελέφαντα παρά πραγματικό null modem . Δοκίμασα τόσο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ όσο και από κάποια συνοικιακά καταστήματα αλλά κανένα δεν έπαιξε. Τελικά είδα και από είδα και με οδηγούς από το Διαδίκτυο, φορτώθηκα πολύμετρα καλώδια και κολλητήρια, το έφτιαξα μόνος μου και ησύχασα... Για άλλη μια φορά το εργαλείο που λέγεται ΙΝΤΕΡΝΕΤ με βοήθησε ... Να 'ναι καλά... :)

Labels: , , ,



ΝΕΕΣ μειωμένες τιμές ADSL ο ΟΤΕ



ΝΕΕΣ μειωμένες τιμές για την υπηρεσία του γρήγορου internet (ADSL) ειδικά στις υψηλές ταχύτητες αποφάσισε ο ΟΤΕ εξέλιξη που εκτιμάται ότι θα έχει ως συνέπεια μειώσεις τιμών και από τις άλλες εταιρείες, ενώ θα συμβάλλει περαιτέρω στην αύξηση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας.

Παράλληλα αποφασίστηκε να οριστεί ως χαμηλότερη ταχύτητα αυτή των 1024 kbps με κατάργηση της 768 και αυτόματη αναβάθμιση για όσους την έχουν.

Οι νέες τιμές του conn - x εγκρίθηκαν μάλιστα χθες από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ υπό την προϋπόθεση ότι θα μειωθούν έστω και κατ' ελάχιστο και οι τιμές χονδρικής (οι τιμές που ο ΟΤΕ πουλά την υπηρεσία στους υπολοίπους παρόχους). Οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα σήμερα Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες:
- Tο conn - x στα 1024 kbps θα πουλιέται 16,5 ευρώ (από 21,5 ευρώ)
- για τα 2048 kbps θα είναι 19,5 ευρώ (από 29,5 ευρώ μείωση 33,9%)
- Στα 4096 kbps η νέα τιμή είναι 22,5 ευρώ (από 38,5 ευρώ μείωση 41,5%)
- Στα 8192 Μbps 26,9 ευρώ (από 48,5 ευρώ μείωση 44,5%)
Θα παρέχεται ακόμη νέα ταχύτητα στα 24 Μbps με 29,9 ευρώ.

[via]

Labels: , , ,



Δεν χάθηκε τίποτα ακόμα


Η ΑΕΚ έχει πολύ χρόνο μπροστά της για να ανακάμψει

Ο φίλος rounder αναλύοντας πολύ συνοπτικά το χθεσινό παιχνίδι μας εξηγεί γιατί δεν ήρθε η καταστροφή για την ΑΕΚΑΡΑ μας μετά από την ήττα με 1-0 στο Καραΐσκάκη ..

"Επιθετική νοοτροπία δε ζητάγαμε απο τον Φερερ? Ο άνθρωπος την επέδειξε. Αντί να "κλειδώσει" το Χ με τρίτο στόπερ, πέταξε μέσα Μπλάνκο-Παππά για να πάρει το διπλο. Αυτό έχει όμως και κόστος. Γιατί άλλο το μαρκάρισμα του Παππα, και άλλο του Λαγου.Ο Λαγός μπορεί να είχε λάθος επιλογές, αλλά δεν άφησε ποτέ τον Αρουμπαρενα μόνο του με Γκαλέτι και Τοροσίδη. Ο Παππάς το έκανε, και το πληρώσαμε. Αν έχουμε το ελάχιστο ίχνος συνεπείας, πρέπει παρά την ήττα να συγχαρούμε τον Φερέρ για την νοοτροπία του. Εγώ τον συγχαίρω. Γιατί ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΧΘΕΣ.

Κακός σύμβουλος η επιθυμία να τους "πάρω μονός μου". Στο β' υπήρχαν οι χωροι για να εκμεταλλευτεί τους συμπαίχτες του ο Ριβάλντο. Αυτός πήγαινε για το κατή παραπάνω, για να αποδείξει τι και σε ποιον, άραγε? Αναρωτιεμαι...

Το ρεζουμέ όμως είναι άλλο. Μαντουκα, Λυμπε και Ριμπο σε 6 ευκαιρίες δε βρήκαν δίχτυα.Ο γερο-Νταρκο έκανε με δυο φάσεις ένα γκολ. κει είναι όλα τα λεφτά. Στο εύκολο γκολ. Ο Νταρκο το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο, όσο δύσκολο φαινόταν για τους δικούς μας.Η αλήθεια είναι σκληρή, αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια...

ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. Εχθές η ΑΕΚ απέδειξε οτι είναι μακράν το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, οταν ο Φερερ διαβάζει σωστά τα ματς και τους αντιπάλους. Πάγε για το +6 και τελικά το πληρώσαμε. Δεν πειράζει, καλά έκανε. Πάμε γι' άλλα. Είναι δικό μας αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τον τελευταίο μηνά.

Το επιχείρημα που ακούστηκε εχθές από πολλούς οτι δηλαδή "ο Ολυμπιακός αξίζει το πρωτάθλημα γιατί έβαλε 3 στη Βερντερ και 2 στη Λατσιο" έχει τόση σχέση με το ποδόσφαιρο, όση εγώ με την αστροφυσική. Στην Ευρώπη ο γαύρος στήνει τα 3 αμυντικά χαφ, δινει χωρο, στήνει την παγίδα κι έρχεται ο λακαμας ο προπονητής της Βερντερ να πέσει μέσα. Αυτό τον κλεφτοπόλεμο στην Ελλάδα δεν μπορεί να τον κανει. Σε κλειστό παιχνίδι δεν εχει πολλές λύσεις. Οσο μεγάλη κι αν είναι η αξία των παιχτών του. Γιατι απλούστατα η χημεία, το στήσιμο της ομάδας είναι για την Ευρωπη κι όχι για την Ελλάδα. Ελα όμως που έχει Νταρκο... Πάντως όποιος σας λεει "είναι ετη φωτός μπροστά από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, αφου πηρε 11 πόντους στο Τσαμπιονς Λιγκ" ειναι ασχετος, αμπαλος και δεν εχει σχέση με ο ποδόσφαιρο...

Αυτά τα ολίγα...

Labels: , , , ,



Η μπάλα του μέλλοντος




Η Adidas και η τεχνολογική εταιρεία Cairos αναπτύσσουν την τεχνολογία του μέλλοντος στο ποδόσφαιρο. Κατόρθωσαν να κατασκευάσουν ένα μηχανισμό μαγνητικών κυμάτων που μεταφέρει δεδομένα σε έναν υπολογιστή από ένα μικριτσιπ που εμφυτεύεται μέσα στην μπάλα. Ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα στους διαιτητές να γνωρίζουν ανα πάσα στιγμή με ακρίβεια που βρίσκεται η μπάλα, έτσι ώστε να μπορούν να αποφασίζουν άμεσα, στη διάρκεια του αγώνα, για κάθε αμφισβητούμενη φάση. Αν πέρασε, δηλαδή, η μπάλα τη γραμμή του γκολ ή αν δεν την πέρασε.
[via]

Labels: , , ,



Χιονίζει στην Θεσσαλονίκη




Από τα ξημερώματα χιονίζει στην Θεσσαλονίκη και το τσουχτερό κρύο έχει γίνει αισθητό σε όλη την πόλη. Ευτυχώς ακόμα δεν χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες μέσα στην πόλη αλλά από ότι μαθαίνω στα γύρω ορεινά είναι απαραίτητες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, κύρια χαρακτηριστικά της επιδείνωσης του καιρού είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι κατά τόπους ισχυρές χιονοπτώσεις, όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της δυτικής, της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Η επιδείνωση ξεκίνησε από την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου αιγαίου και την ανατολική Θεσσαλία.

Labels: , , ,



Chris Angel (Video)



Τον γιο Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ ονόματι Criss Angel και την μοναδική "μαγική" δουλειά του σας την έχω παρουσιάσει και άλλη φορά, αλλά δεν μπορώ να μην σας δείξω το ολοκαίνουριο πραγματικά απίστευτο videoshoot που ανέβηκε στο youtube πριν 4 ημέρες. Απολαύστε το !!

Labels: , ,



Iron Maiden ξανά στην Αθήνα



Στις 2 Αυγούστου και στον συναυλιακό χώρο Terravibe στην Μαλακάσα οι Iron Maiden θα είναι εκεί για μια ανεπανάληπτη βραδιά! Για ακόμα όμως μια φορά οι τιμές των εισιτηρίων κρίνονται απογοητευτικές, με το φτηνότερο εισιτήριο να κοστίζει τα 50 €! Για την ιστορία η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 18 Δεκέμβρη.

Labels: , , ,



Windows Vista SP1 Release Candidate



H release candidate Sp1 για τα Windows Vista δοθηκε στην κυκλοφορία στους beta testers. Λέγετε μάλιστα ότι διορθώθηκαν 2500 bugs ετσι ώστε η Microsoft να βελτιώσει την συμβατότητα και την ασφάλεια του λειτουργικού της, δυστυχώς όμως και όπως όλα έδειχναν το Vista SP1 RC δεν προσφέρουν καμία αύξηση στην ταχύτητα . Mετά λύπης μου μάλιστα διαπίστωσα ότι μετά την εγκατάσταση τους δεν μου "παίζει" το Spy Sweeper και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή αυτή η εφαρμογή με το λειτουργικό μου !!

BTW όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους μπορούν να κατεβάσουν την SP1 release candidate από εδώ !

Labels: , , ,



Διαθέσιμο το πρώτο Service Pack του Office 2007



Η Microsoft διαθέτει για κατέβασμα από σήμερα, το πρώτο Service Pack για το Office 2007, τη γνωστή σουίτα εφαρμογών που περιλαμβάνει το Word, Excel, Powerpoint, Access και όχι μόνο.

'Οπως αναφέρει η εταιρεία, το κύριο χαρακτηριστικό του Office 2007 SP1 είναι η σταθερότητα που έχει διασφαλιστεί ύστερα από ανάλυση των δεδομένων που παρήγαγε το σύστημα καταγραφής bugs του Dr. Watson για κάθε μια από τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο Office. Παράλληλα βελτιώνεται η ασφάλεια απέναντι σε κακόβουλο λογισμικό καθώς και οι επιδόσεις των εφαρμογών Excel 2007, Outlook 2007, PowerPoing 200, Microsoft Office SharePoint® Server 2007. Επιπλέον υπάρχει πλέον πλήρης υποστήριξη των Windows Server 2008.

Προσοχή !! Αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν το Ελληνικό SP1 χρήστες του insomnia.gr λένε ότι δεν παίζει και βγάζει error κατά την εγκατάσταση

Download: Microsoft Office 2007 SP1 (Αγγλική έκδοση)
Download: Microsoft Office 2007 SP1 (Ελληνική έκδοση)
Link: Δελτίο Τύπου

Labels: , , ,



ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ (New Blog)



Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε από τους φίλους ΠΑΟΚ Οχυρού Δράμας. Εκεί οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να ανεβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα video και φωτογραφίες από τους αγώνες της ομάδας τους. Προσωπικά εύχομαι στον Θοδωρή ότι καλύτερο!

ΥΓ Tα αδέλφια μου οι Αεκτζήδες παρακαλούνται να μην κάνουν σχόλια... :) :) :)

Labels: , , , ,



Γιατί πρέπει να φοράμε Ζώνη Ασφαλείας



Δείτε αυτή την καταπληκτική δημιουργία που ανέβηκε στο youtube από Έλληνα χρήστη ο οποίος μας υπενθυμίζει με τον πιο γλαφυρό τρόπο γιατί πρέπει να φοράμε ζώνες ασφαλείας !! Τεράστιο respect για τον plokami τον Έλληνα χρήστη που έφτιαξε αυτό το video.'Oπως έγραψα όμως και στο forum του inout.gr από την μία χαίρομαι όταν βλέπω συνειδητοποιημένους πολίτες αλλά από την άλλη στενοχωριέμαι που η πολιτεία σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως είναι αυτό δεν μπαίνει καν στον κόπο να οργανώσει μια διαφημιστική καμπάνια αλλά προτιμάει να κόβει πρόστιμα για να γεμίσει τα ταμία της... Αλλά τι λέω που χρήματα στα ταμεία.. τα ξόδεψαν όλα στις πολιτικές διαφημίσεις και στα κρυφά ομόλογα...

Labels: , , , ,



Το Αρχείο της ΕΡΤ διαθέσιμο στο Internet






Στον αέρα και διαθέσιμο σε όλους είναι το τμήμα του οπτικοακουστικού αρχείου της ΕΡΤ που έχει ψηφιοποιηθεί μέσω της διεύθυνσης:

Εκεί οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό τμήμα από τον τελικό στόχο που είναι 500 ώρες βίντεο, 250 ώρες Φίλμ 5.000 Φωτογραφίες, καθώς και ηχητικά ντοκουμέντα από το σπάνιο αρχείο της ΕΡΤ.

Ανάμεσα τους σημαντικές παραστάσεις από το Θέατρο της Δευτέρας, εκπομπές όπως το Παρασκήνιο, Οι Έλληνες, Οι Δρόμοι, αλλά και εκατοντάδες ντοκιμαντέρ και μουσικά προγράμματα.

Μάλιστα για τα βίντεο παρέχεται και αναλυτικό transcript, καθώς και επιλογή παρακολούθησης με κεφάλαια.


Πηγή: Insomnia.gr
Link: Αρχείο ΕΡΤ

Labels: , , ,



Χορευτής... παπαγάλος



Ένας αλλιώτικος παπαγάλος που όλοι πρέπει να τον δείτε... να χορεύει !!

Labels: , , , ,



24 ώρες χωρίς Vista



Αυτές τις ημέρες με έτρωγε να δω πόσο γρήγορο είναι αυτό το Service pack 3 των XP αλλά δεν αποφάσιζα να μπω στην όλη διαδικασία γιατί δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για στησίματα από την αρχή. Εχθές όμως το βράδυ για κακή μου τύχη είδα ότι τα vista μου ψιλό αργούσαν στο restart και χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα να περάσω το τελευταίο μου Image Backup, για κακή μου τύχη όμως ήταν χτυπημένο με αποτέλεσμα από εχθές τέτοια ώρα περίπου να ασχολούμαι με τα Windows στο σύστημα μου.

Στην αρχή δοκίμασα με ανασυγκρότηση και ScanDisk να δω μήπως φταίει ο δίσκος που το είχα φυλαγμένο, αλλά μάταια, μετά δοκίμασα να κάνω convert το image αλλά και πάλι την έφαγα.. Τελικά αποφάσισα να στήσω από την αρχή τα Windows XP και με την ευκαιρία να δοκιμάσω και το Service pack 3 που λέγανε ότι τα απογειώνει τελικά το δοκίμασα και εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο να συμβαίνει, ίσα - ίσα μάλιστα συνέβη το αντίθετο . Ένα άλλο που διαπίστωσα και δεν μου άρεσε καθόλου είναι ότι πολλά προγράμματα που λένε ότι κάνουν τόσο για XP και όσο για Vista έχουν τρομερά προβλήματα στα XP με αποτέλεσμα να καθυστερούν αρκετά το σύστημα μου..

Εφόσον λοιπόν δεν είδα σημαντικές διαφορές και ενώ είχα φέρει το σύστημα μου στα μέτρα μου έκανα ένα backup τα XP και είπα να ξαναπροσπαθήσω να φέρω το προβληματικό backup των Vista. Τελικά με κάτι αλχημείες και με την βοήθεια του Hirens Boot CD και το Partition Manager κατάφερα να δουλέψει ένα παλαιότερο image που είχα από τον Αύγουστο. Έτσι έστησα όσα προγράμματα ήθελαν Updates και τώρα είμαι πάλι με Windows Vista. Προσωπικό συμπέρασμα... αν έχεις γρήγορο μηχάνημα με μπόλικη RAM και έχεις συνηθίσει στο GUI των "Ρουφιάνο Vista" πολύ δύσκολα ξαναγυρνάς στα XP.

Labels: , , , ,



Lock Cup αντικλεπτική κούπα



Για αυτούς που βαρέθηκαν να τους παίρνουν την κούπα τους στην δουλειά υπάρχει λύση.
Η αντικλεπτική κούπα (Lock Cup) αποτελεί πλέον γεγονός. Έχοντας μια τρύπα που αποτρέπει την χρησιμοποίηση της ο ιδιοκτήτης του φλιτζανιού μπορεί πλέον να την χρησιμοποιεί μόνο αυτός με το ειδικά διαμορφωμένο κλειδί που αυτή έχει και που κλείνει την τρύπα! Για το που θα την βρείτε δεν ξέρω ακόμα αλλά αναμένεται σύντομα ...

Labels: , , ,



Mama is Santa



Σήμερα σας έχω ένα videaki στο πνεύμα των ημερών. Προσοχή θέλει ήχο !! enjoy :)

Labels: , , , ,



ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ TEST


Δεξί και αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο.

Όπως κάθεστε στο γραφείο, σηκώστε το δεξί σας πόδι από το δάπεδο και κάντε κύκλους κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

Ενώ το κάνετε, σηκώστε το δεξί σας χέρι και σχηματίστε στον αέρα το νούμερο 6 (εξι).

Το πόδι σας θα αλλάξει διεύθυνση κίνησης και...... δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα για να το εμποδίσετε!!

Labels: , ,



To Service pack 3 απογειώνει τα Windows XP



Η
SP3 beta αυξάνει κατά 10% τις επιδόσεις των Windows XP !

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις της εταιρείας λογισμικού Devil Mountain Software, που πριν μία βδομάδα περίπου ανακοίνωσε ότι το SP1 για Vista, δεν θα αυξήσει τις επιδόσεις των Vista, η δοκιμαστική έκδοση του τρίτου διορθωτικού πακέτου για τα Windows XP πρόκειται να αυξήσει τις επιδόσεις και την ταχύτητα του κατά 10 περίπου τοις εκατό. Να πούμε εδώ ότι το beta SP3 έχει δοθεί σε 15.000 testers.

Για να φτάσει στο συμπέρασμα αυτό η Devil Mountain Software έτρεξε το OfficeBench suite benchmark σε ένα laptop «φορτωμένο» με MS Office 2007, επεξεργαστή 2.0GHz Intel Core 2 Duo και 1GB μνήμη RAM. Επιπλέον και σύμφωνα πάντα με το ίδιο Office Benchmark, οι επιδόσεις αυτές είναι καλύτερες και από αυτές που σημείωσε το Vista SP1!

Η Microsoft πάντως πρόλαβε να δικαιολογήσει τις επιδόσεις του Vista SP1 μέσω εκπροσώπου της που υποστήριξε ότι η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός του SP1 είναι σε εξέλιξη κάτι που του δίνει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι πρώτες εντυπώσεις λοιπόν δεν πρέπει να «θάψουν» την προσπάθεια που γίνεται για την διόρθωση των προβλημάτων και την αύξηση των επιδόσεων του όχι και τόσο επιτυχημένου εμπορικά λειτουργικού της Microsoft.

[via]

Labels: , , , ,



Η επέλαση των ξανθών είναι γεγονός



Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα σερφάροντας στο ίντερνετ αλλά έλα που έκανα λάθος! Σύμφωνα λοιπόν με τον μύθο ότι οι φυσικές ξανθιές είναι λιγότερο έξυπνες, κατ' αυτόν τον χάρτη που βρήκα εδώ η Ευρώπη αντιμετωπίζει ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα... η επέλαση των ξανθών είναι γεγονός για αυτό μελαχρινές αντισταθείτε .. :)

Labels: , ,



Σάββατο 15 Δεκεμβρίου , Μποϋκοτάζ στην ΔΕΗ



Το Σάββατο 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και 12.00 το μεσημέρι, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ όλοι για 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ !!! Διαμαρτυρόμαστε έτσι έμπρακτα για τις νέες εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Η μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια του Νέου ΙNKA είναι εντυπωσιακή. Διαδώστε το και εσείς σε όσους περισσότερους μπορείτε... Αντίσταση τώρα...

Labels: , , ,



Η Christina Aguilera ποζάρει γυμνή έγκυος



Η Christina Aguilera ποζάρει στο τεύχος Ιανουαρίου 2008 του περιοδικού Marie Claire. Είναι η πιο τολμηρή φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ και επέλεξε να την κάνει τώρα που εγκυμονεί. Στη μία εκ των δύο φωτογραφιών που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η ποπ σταρ ποζάρει ολόγυμνη, φορώντας μόνον ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin, ενώ στη δεύτερη που επελέγη και για το εξώφυλλο, χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, τη στιγμή που το σώμα της καλύπτεται από ένα μικρό γκρι δερμάτινο jacket.

[via]

Labels: , , ,



This is NOT AEK



Σήμερα είχα πάει στο γήπεδο να δω την ΑΕΚ που για εμένα δεν συμβολίζει απλός μια ομάδα αλλά και τις χαμένες πατρίδες από όπου και προέρχονταν οι παππούδες μου..

Με αυτά που είδα στο γήπεδο (όπου και απρόκλητα κάνανε αυτά που κάνανε οι 2-3 ανεγκέφαλοι οπαδοί μας), θεωρώ τελικά, τεράστιο λάθος του Νικολαΐδη να δώσει εισιτήρια σε έναν τέτοιο αγώνα ο οποίος και έχει πίσω του μια τέτοια ιστορία σαν αυτή του Νίκου του Ξηροκώστα.

Επειδή λοιπόν είναι κρίμα για 2 -3 άτομα να χαρακτηρίζονται όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ως Hooligans, και επειδή είναι κρίμα να μην πάνε 25.000 άνθρωποι με διαρκείας στους επόμενους αγώνες να δουν την ομάδα τους, ο Ντέμης πρέπει να βρει λύση δεν είναι σωστό ούτε πρέπον για την ιστορία της ΑΕΚ αυτό που έγινε σήμερα..

Αυτά που κορόιδευα εγώ προσωπικά πριν 3-4 χρόνια με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και αυτά τα άνανδρα και ελεεινά γ@μιοπιστολα, τα είδα σήμερα στο γήπεδο από ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ντροπή και αίσχος.

Μπορεί η Original 21 να έβγαλε την απολογητική ανακοίνωση , που σας παραθέτω αλλά αυτό δεν αρκεί, πρέπει να απομονωθούν αυτά τα άτομα όχι μόνο από τους συνδέσμους μας αλλά και από όλες τις ομάδες όπου και αν υπάρχουν..

Στα αγωνιστικά τώρα, τεράστιος ο Παπασταθόπουλος ο Ριβάλντο επιτέλους ήταν Ριβάλντο και ο Ζήκος επιτέλους ήταν Ζήκος από εκεί και περά η ομάδα έπαιξε με υπομονή πάθος και μυαλό, για πρώτη φορά οι γραμμές μας ήταν κοντά δεν κάναμε ούτε γιούρια στα παλιούρια ούτε καμινάδες από την άμυνα.

Για την ιστορία το γκολ δεν είναι αυτογκόλ είναι από το κεφάλι του Δέλλα μπροστά μου έγινε η φάση μην τρελαθούμε κιόλας...

Ανταλλαγή φωτοβολίδων επίσης δεν έγινε αυτή που έπεσε μέσα στο γήπεδο ήταν δικιά μας και χτύπησε πάνω σε πλατοκάθισμα στο κενό διάζωμα και άλλαξε πορεία .. Τέλος μόνο 1 καπνογόνο ρίξανε οι φίλαθλοι του Άρη επιστρέφοντας το στους οπαδούς μας που το είχαν πετάξει πρώτοι . . Αυτά για την ιστορία, εύχομαι να μπορέσω να δώ την ΑΕΚ μου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να μην είναι τιμωρημένη ..

Labels: , , , ,



Juiced X-Box Commercial



Όταν το Computer Animation συναντά την διαφήμιση να τ' αποτελέσματα... μια καταπληκτική Juiced που πρέπει να δείτε όλοι σας... Αλλά τι λέω δείτε το videoshoot που σας ανέβασα στο site του tinypic.

Labels: , , , , ,



Γιορτινό MinOtaVrS Blog



Καλό μήνα σε όλους, 1η Δεκεμβρίου σήμερα και το MinOtaVrS Blog έβαλε τα γιορτινά του, στολίστηκε με χιόνια, με μπάλες και καμπανούλες και είναι έτοιμο για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Labels: , , ,



Mozilla Firefox 2.0.0.11



Μας δουλεύουν μου φαίνεται οι φίλοι μας από την Mozilla Foundation ακόμα ένα update του Mozilla Firefox δόθηκε πριν λίγο στην κυκλοφορία, λίγες ημέρες μόλις μετά την κυκλοφορία του τελευταίου update 2.0.0.10. Η έκδοση όπως πολύ καλά καταλάβατε είναι η 2.0.0.11 . Ελπίζω να βγει επιτέλους ο πολυπόθητος Firefox 3 γιατί από update σε update πάμε και προκοπή δεν βλέπουμε...

What's New in Firefox 2.0.0.11

Release Date:
November 30, 2007
Stability Update:
This release corrects a problem that was found in the previous release, Firefox 2.0.0.10.
Earlier Changes:
For information about previous changes, please see the Firefox 2.0.0.10 Release Notes
Firefox 2 Features:
For an overview, please see Firefox 2 Features.

Download: Mozilla Firefox 2.0.0.11 | Download: Mozilla Firefox 2.0.0.11.el

Labels: , , , , ,