Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου υπέρ των χρηστών



Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν να αποκαλύψουν τα στοιχεία των χρηστών του Internet, που μοιράζονται αρχεία, σε περιπτώσεις αστικών αγωγών, σύμφωνα με απόφαση του ανώτατου Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Η υπόθεση της ισπανικής εταιρείας Promusicae και της εταιρείας παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών Telefonica έφερε στο φως έναν ευρωπαϊκό κανονισμό που επιτρέπει να αποκαλύπτονται ονόματα χρηστών μόνο σε περιπτώσεις εγκλημάτων και όχι αστικού δικαίου.

"Η κοινοτική νομοθεσία δεν απαιτεί από τα κράτη-μέλη, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, να αποκαλύψουν προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο των αστικών αγωγών", ήταν η δήλωση του δικαστηρίου σύμφωνα με το eWeek.

Πηγή: e-pcmag

Labels: , ,



Βιονικά Burgers, 19 χρόνια μετά



Δείτε το παραπάνω βίντεο λέει για κάποιον που αγοράζει Burgers και τα
φυλάει στο σπίτι του και μένουν αναλλοίωτα για πολλά πολλά χρόνια στο
τέλος θα δείτε και τα μαγικά συστατικά που περιέχει ένα Burger.

Καλή σας όρεξη...

Labels: , ,



Spy Sweeper Free 12 Month Subscription



Το γνωστό σε όλους Spy Sweeper 5.5 το εξαιρετικό αυτό πρόγραμμα που είναι υπεύθυνο για την προστασία των υπολογιστών μας από τα adware trojans και τα spyware, δίνετε δωρεάν από την Webroot για 12μηνη χρήση για λίγες μόνος ημέρες!! Όσοι θέλετε να το κάνετε δικό σας ακόμα προλαβαίνετε, αρκεί να πάτε στη σελίδα http://www.webroot.com/activate και να εγγραφείτε έτσι ώστε να σας έρθει ο κωδικός ενεργοποίησης του στο email σας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό μπορείτε να πάτε και να ζητήσετε το registration από την σελίδα. http://www.webroot.com/updates/redownload/...PPORT-DOWNLOADS
Παρακάτω είναι και η διεύθυνση για όσους βαριούνται να ψάχνουν στις σελίδες της webroot και θέλουν να κατεβάσουν το setup του δημοφιλούς προγράμματος.

Download: Webroot SpySweeper registration Setup

Labels: , ,



Ζαχόπουλος The Ultimate Game!



Επειδή ζούμε στην Ελλάδα την χώρα της Ελληνικής Τραγωδίας και έχουμε μάθει να διασκεδάζουμε και να κάνουμε τους μαλάκες (ασχέτως αν δεν είμαστε), πάρτε ένα παιχνιδάκι με τον mr Zαχόπουλος και ρίξτε άπλετο φως στο σκάνδαλο με το DVD...
Μιλάμε ότι αυτός που το εμπνεύστηκε αν μη τι άλλο είχε χιούμορ !!!!!!!

Labels: , ,



K-Lite Mega Codec Pack 3.7.0



K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and DirectShow filters. Those components are needed for encoding and decoding various audio and video formats. This Codec Pack is designed as a user-friendly solution for playing all your movie files.

K-Lite Mega Codec Pack combines the contents of two packs: K-Lite Codec Pack Full and Real Alternative.

ChangeLogs:
Updated Media Player Classic to version 6.4.9.1 rev. 34
Updated ffdshow to revision 1805
Updated x264 VFW codec to revision 721bm
Updated madFLAC to version 1.7
Updated FLV splitter to version 1.0.0.4
Added MONOGRAM AMR splitter (version 0.9.0.1)
Removed RadLight Musepack filter
Added MONOGRAM Musepack splitter (version 0.3.1.2)
Added MONOGRAM Musepack decoder (version 0.9.1.2)
Changed default MP3 audio audio decoder from Fraunhofer to ffdshow
Changed default MP1/MP2 audio decoder to ffdshow
Minor changes

Labels: , ,



007 Quantum of Solace



Ο τίτλος της 22ης περιπέτειας του θρυλικού πράκτορα 007 αποκαλύφθηκε την Πέμπτη σε δημοσιογράφους στα Pinewood Studios, έξω από το Λονδίνο, όπου και κινηματογραφείται το νέο έργο. Και ο τίτλος αυτού: Quantum of Solace.
Ο παραγωγός Michael G. Wilson τόνισε ότι ο τίτλος, που επιλέχθηκε πριν από λίγες ημέρες, αποτέλεσε προϊόν εμπνεύσεως από τον δημιουργό του Bond, τον Ian Fleming, και εμφανίζεται στο έργο «For Your Eyes Only».

Το νέο έργο του 007 συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε στην περασμένη ταινία, Casino Royale, με τον Bond να προετοιμάζει την εκδίκηση του στην προδοσία που υπέστη από την αγαπημένη του, Vesper Lynd.

Η κινηματογράφηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ πλάνα γυρίστηκαν στην Αυστρία, την Ιταλία και τον Παναμά.

Το Quantum of Solace αναμένεται να προβληθεί στις 6 Νοεμβρίου.

[via]

Labels: , ,



Περαστικά Φαίδωνα




Στο πλευρό του Πατριάρχη του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, που τις τελευταίες μέρες πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, εκτός τους συγγενείς και τους φίλους του, βρέθηκαν όπως είναι φυσικό και πολλοί απ' την ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ.

Χαρακτηριστική ήταν η επίσκεψη στο νοσοκομείο «Υγεία» μέλους του AEK INTERNET FAN CLUB όπου και το εκπροσώπησε, παραδίδοντας του συμβολικά 21 κίτρινα τριαντάφυλλα.

Το μπουκέτο με τα 21 κίτρινα τριαντάφυλλα παραδόθηκαν στον Φαίδωνα δια χειρός Αντώνη όπου και του διαβίβασε τις ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση. Η Χειραψία του ήταν γεμάτη ζεστασιά και εκεί ειπώθηκε και το ιστορικό από τον Φαίδωνα «Να ξέρετε ότι όταν θα πεθάνω θα πεθάνω φτωχός» εκφράζοντας δε την επιθυμία του να επικοινωνήσει μαζί μας όταν με το καλό αναρρώσει ...

Φαίδωνα
από όλα τα μέλη του ΑΕΚ Internet Fan Club θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στην μαχόμενη δημοσιογραφία.

Labels: , , ,



Εγκατάλειψη θύματος




Σας παραθέτω αυτούσιο το μήνυμα που μου ήρθε σήμερα το πρωί στο Wordpress όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει τον φίλο blogger με ένα email. Ας δώσουμε επιτέλους τέλος στην αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό των ασυνείδητων οδηγών, που στοιχίζει ανθρώπινες ζωές...
"Φίλε blogger, Σήμερα Τετάρτη 24/01 προς Πέμπτη 25/01 (και ώρα 1:20 π.μ.), στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου, ένα jeep χρώματος μπορντό μεταλλικό (μαλλον Renegade) παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη, με χτύπησε. Εγώ επέβαινα σε μια μηχανή Honda Transalp ασημί. Ο οδηγός του jeep είχε το θράσος να αναπτύξει ταχύτητα και να αποχωρήσει αδιαφορώντας για το συμβάν.... Κατά την πρόσκρουση η μηχανή, έσπασε ένα μαύρο προστατευτικό από το jeep (γύρω στα 30 εκατοστά) από την ρόδα ή από τον πίσω αριστερά προφυλακτήρα. Εξοργισμένος από την αναλγησία και το θράσος κάποιων "συμπολιτών" μας, ζητώ την βοήθεια σου. Αν κανείς ξέρει κάτι, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο ακόλουθο e-mail: ouranos99@yahoo.com"

Labels: , ,



Windows 7 μέσα στο 2009 ?




Πρόσφατα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στο δίκτυο αναφέρουν την ύπαρξη ενός Roadmap που αφήνει ως ενδεχόμενο την έλευση του επόμενου νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows 7.

Τα στοιχεία αναφέρουν ως πιθανή ημερομηνία γύρω στο 2ο μισό του 2009 παρά την αναμενόμενη ημερομηνία διάθεσης που είχε υπολογιστεί περίπου στα μέσα του 2010. Αυτή η ανακοίνωση για αλλαγή τόσο νωρίς φαίνεται να ενισχύεται από την πιθανή ύπαρξη μιας Milestone Build από τρίτη ανώνυμη πηγή.

Η είδηση ότι μια εξωτερική διανομή με κωδικό Milestone 1 Build 6.1.6519.1 έχει ήδη βρει τον δρόμο της προς συγκεκριμένους OEMs έχει κάνει τον γύρο σε πολλά Online Forums όπως τα Slashdot, APC Magazine, Bink.nu.
Ένας ανώνυμος χρήστης "kenipnet" στο Neowin Forum αναφέρει ότι κατάφερε να εγκαταστήσει μια τέτοια διανομή στα Desktop και Laptop συστήματά του με διαφορετικό βαθμό επιτυχίας.

Σύμφωνα πάλι με το περιοδικό APC θα υπάρξουν 3 Milestone διανομές για το 2008 στην Αγγλική γλώσσα σε εκδόσεις τόσο 32bit όσο και 64bit. Η δεύτερη M2 φημολογείται γύρω στον Απρίλιο του 2008 ενώ η M3 στο τέλος του 2008.

[via]

Labels: , , ,



Remote DOS Attack σε torrent clients




Το uTorrent και ο επίσημος Client του BitTorrent είναι τρωτοί σε Remote DOS Attack.

Και οι δυό clients (Bit Torent & utorrent) είναι τρωτοί σε Remote DOS Attack, λόγω του τρόπου που χειρίζονται τα παρεχόμενα στοιχεία του χρήστη.

Οι εκδόσεις που βρέθηκαν να είναι τρωτές μέχρι τώρα είναι το BitTorrent 6.0 client, uTorrent 1.7.x, uTorrent 1.6.x και uTorrent 1.8 άλφα-7834.

Οι ευπάθειες ασφάλειας στους clients του BitTorrent είναι σχετικά σπάνιες, αν και μη ανήκουστες.

Ο Luigi Auriemma, ένας εμπειρογνώμονας ασφάλειας στο Μιλανο, υποστηρίζει ότι έχει βρει μία ευπάθεια στους διάφορους clients του BitTorrent βασισμένη στον τρόπο που χειρίζονται τα παρεχόμενα στοιχεία του χρήστη.

Το bug επιτρέπει σε έναν επιτιθέμενο να σπάσει την εφαρμογή αποτελεσματικά κλειδώνοντας τον νόμιμο χρήστη εκτός. Η λειτουργία του client από τον χρηστή είναι πλέον αδύνατη που σημαίνει ότι ο χρηστής βρίσκεται σε κάποια δύσκολη θέση πανικού.

Μέχρι τώρα, το πρόβλημα εμφανίζεται να έχει επιπτώσεις σε αυτούς τους clients:

- BitTorrent 6.0 (build 5535) - uTorrent 1.7.5 (build 4602) - uTorrent 1.8 (alpha 7834)

Ο Luigi αναφέρει ότι οι προηγούμενες εκδόσεις αυτών των clients μπορούν επίσης να είναι τρωτές και αυτό εμφανίζεται να επιβεβαιώνεται από την ομάδα του uTorrent .
Τα προβλήματα επιβεβαιώνονται για όλες τις εκδόσεις των windows. Μέχρι τώρα, η MAC και οι εκδόσεις Linux του client BitTorrent δεν έχουν εξεταστεί.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το bug (Luigi site)

Η ομάδα του uTorrent δηλώνει ότι το bug έχει επιπτώσεις σε όλες τις παλαιότερες uTorrent εκδόσεις 1.6 και 1.7.x. επίσης αλλά ανταποκρίθηκε αμέσως εκδίδοντας την νέα έκδοση, - uTorrent 1.7.6 (build 7859) που μπορείτε να το κατεβάσετε, και συνιστάτε ανεπιφύλακτα απο τον παρακάτω σύνδεσμο...

Download utorrent 1.7.6

[via]

Labels: , , ,



Petition: Save XP



30.000 υπογραφές
μέσα σε 4 μέρες για τα Windows XP

Nαι είναι αλήθεια.... 30.000 υπογραφές έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην διαμαρτυρία που διοργανώνεται από το InfoWorld με τίτλο Save XP (Σώστε τα ΧP). Η συγκέντρωση υπογραφών έχει ξεκινήσει εδώ και 4 μέρες και περίπου οι μισοί συμμετέχοντες προέρχονται από τις ΗΠΑ και οι υπόλοιποι από άλλες χώρες.

Το κείμενο απευθύνεται στην Microsoft να μην σταματήσει η διάθεση Windows XP στις 30 Ιουνίου, όπως είναι ήδη προγραμματισμένο, αλλά να παραμείνουν επ' αόριστο διαθέσιμα παράλληλα με τα Windows Vista. Το InfoWorld θα παραδώσει το κείμενο και της υπογραφές στα τέλη της άνοιξης του 2008.

Περισσότεροι από 100 χρήστες έχουν καταθέσει την άποψη τους στο σχετικό blog ενώ αρκετά sites συμμετέχουν στην προώθηση της προσπάθειας αυτής, προσθέτοντας στο περιεχόμενο τους το ρολόι του InfoWorld με την αντίστροφη μέτρηση της διαμαρτυρίας. Η μεγάλη πλειονότητα των απόψεων υποστηρίζουν την διαμαρτυρία και παρουσιάζουν έναν κατάλογο από λόγους για τους οποίους δεν είναι επιθυμητή η κατάργηση της επιλογής αγοράς μιας νέας άδειας ΧP. Βασικοί λόγοι είναι: η έλλειψη εμφανών προτερημάτων των Vista, σε συνδυασμό με την απαιτούμενη εκμάθηση και υποστήριξη καθώς και άλλα κόστη αναβάθμισης. Επίσης αρκετοί αναφέρονται σε προβλήματα συμβατότητας.

Μερικοί από τους σχολιαστές έγραψαν πως βρίσκουν την προσπάθεια βλακώδη αφού οι αλλαγές είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην τεχνολογία και δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να μένουμε πιστοί σε παλιότερες εφαρμογές. Η ανταπάντηση ήταν πως " η αλλαγή για την αλλαγή, η πρόοδος που δεν προσφέρει τίποτα, δεν έχει νόημα".

Σε συνέντευξη του, ο Ken Anderson αναλυτής και στέλεχος της Burton Group, υποστήριξε πως αυτή η έντονη συναισθηματική υποστήριξη που αποτυπώνεται στα σχόλια στο blog, καταδεικνύει μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο που οι χρήστες, ακόμα και επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής και των υπολογιστών, αντιμετωπίζουν τα λειτουργικά συστήματα. Τα λειτουργικά συστήματα λοιπόν, υποστηρίζει ο Ken Anderson, έχουν γίνει μια προέκταση του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάζει συχνά." Όταν μια τεχνολογία γίνεται κομμάτι του εαυτού σου, τότε ασφαλώς δεν επιθυμείς τρίτους να ανακατεύονται με αυτήν."

Ο Anderson παρομοίασε το κύμα αντιδράσεων για την απόσυρση των XP με κάτι ανάλογο που είχε γίνει την δεκαετία του 80 όταν η Coca-Cola αντικατέστησε την κλασσική συνταγή με μια νέα, προκαλώντας διαμαρτυρίες στους καταναλωτές. Η εταιρεία αναγκάστηκε να επαναφέρει την παλιά Coca-Cola. " Τα XP είναι έτοιμα να γίνουν σαν την Coca-Cola", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Adslgr.com

Labels: , , ,



Παράνομα τα διόδια της Ε.Ο Πατρών Κορίνθου




Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε το θέμα της κάκιστης κατάστασης που βρίσκεται η Νέα Εθνική Οδός Πατρών Κορίνθου, σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος διέλευσης, που καλούνται να πληρώσουν μόνο οι Έλληνες οδηγοί!

Αυτή την αποκάλυψη έκανε χτες ο Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο οποίος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι τουρίστες που έρχονται από την Πάτρα με κατεύθυνση την Αθήνα, δεν πληρώνουν διόδια, καθώς υπάρχει Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία, δεν επιβάλλεται κόστος διέλευσης, όταν δεν πληρούνται οι όροι ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

«Καλούμε τον κόσμο να μην πληρώνει τα διόδια για να χρησιμοποιεί αυτό τον δρόμο. Οι ξένοι, δεν πληρώνουν βάσει νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ο δρόμος αυτός δεν πληροί καμία προδιαγραφή για Εθνικό οδικό δίκτυο. Μόνο όσοι τρώνε κουτόχορτο, πληρώνουν για να σκοτωθούν», δήλωσε φανερά φορτισμένος ο κ. Κατσικόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι και όσοι περνούν χωρίς να πληρώσουν, δεν αντιμετωπίζουν καμία κύρωση: «Ακόμα και αν ο οποιοσδήποτε οδηγός περάσει χωρίς να πληρώσει, τον αφήνουν χωρίς να του κάνουν τίποτα. Και αυτό για να μην ανοίξει το θέμα, επειδή το γνωρίζουνε», είπε ο κ. Κατσικόπουλος.

Τα έσοδα από τα Διόδια της Πατρών Κορίνθου, όπως αναφέρουν εκτιμήσεις ειδικών, ανέρχονται καθημερινά σε 80.000 ευρώ, καθώς το κόμιστρο που καλούνται να πληρώσουν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο είναι από τα υψηλότερα στη χώρα, καθώς αγγίζει τα 2,5 ευρώ και παρά το μεγάλο αυτό ποσό, περίπου 100 χιλιόμετρα του δρόμου από την Πάτρα μέχρι την Κόρινθο, δεν έχει φωτισμό το βράδυ, ενώ περίπου τόσα είναι και τα χιλιόμετρα χωρίς διαχωριστική νησίδα, την στιγμή που η συνολική απόσταση των δυο πόλεων είναι μόλις 150 χιλιόμετρα."

Labels: , ,



Νέο Web lift του AEK BC



Επιτέλους μετά από καιρό άλλαξε ο σχεδιασμός του ΑΕΚ BC Website! Λίγο η έλευση του κ. Δρόσου λίγο η λαϊκή απαίτηση πού ήθελε την ανανέωση της ο νέος σχεδιασμός είναι γεγονός στα high lights το Live Scores και τα section των Βετεράνων και Cheerleaders!! Στα αρνητικά το section Ενωσίτες που παραθέτει καμιά 10ρια πολιτικούς με link στα βιογραφικά τους και δεν μου άρεσε καθόλου (όχι σχεδιαστικά αλλά ηθικά). Κάποια λαθάκια στις πληροφορίες για τους προπονητές (πχ όσοι έχουν κάτσει 2 σεζόν, αναφέρεται μόνο η 1η) και στους βετεράνους παίκτες (μα είναι δυνατόν να είναι ο Κακιούζης βετεράνος) δικαιολογούνται όμως γιατί το data entry το κάνουν απλά web designers και άσχετοι με το συγκεκριμένο μπασκετικό αντικείμενο, άρα μια πίστωση χρόνου την θέλει.

Labels: , ,



Τhe Pirate Bay needs Help



Το γνωστό σε όλους μας Pirate Bay ψάχνει κόσμο για να το βοηθήσει στο να λειτουργήσει στα πρότυπα του web 2.0... συγκεκριμένα ζητάει:
Την πλήρης ανακοίνωση καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή θα την βρείτε εδώ

Labels: , ,



Photo of the month



Τα πολλά λόγια νομίζω είναι φτώχια ...
Πολλά Bravo στον photo shooter !!

Labels: , ,



Νεκρός φίλαθλος του Ολυμπιακού


Μα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι κάποιοι που για χάρη του οπαδισμού και του στυγνού φανατισμού αφαιρούν ζωές επειδή έχασε η ομάδα τους. Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε ένας χρόνος από τα γεγονότα της οδού Λαυρίου και τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ένας φίλος των "ερυθρόλευκων" έχασε την ζωή του ύστερα από επίθεση σε καφετέρια. Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν μαζί με φιλικό του πρόσωπο ηλικίας 26 ετών, σε καφετέρια στην περιοχή της Λούτσας όταν οι δύο άντρες δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Ο 24χρονος δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε, ενώ ο δεύτερος μέχρι πριν λίγο νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, έχει διαφύγει του κινδύνου.
[via]

Labels: , , ,



Καλαμάρι γίγας στην Κρήτη



Ένα καλαμάρι μήκους 1,5 μέτρου και βάρους 4 κιλών και 200 γραμμαρίων βγήκε στα ρηχά, στην παραλία του κάτω Κουμ - Καπί στα Χανιά.

Το καλαμάρι είδε κάτοικος της περιοχής όταν βρέθηκε στην περιοχή για να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Ο γιος του που τον συνόδευε μπήκε αμέσως στο νερό και έβγαλε το καλαμάρι.

Πρόκειται για καλαμάρι "θράψαλο" που συνήθως συναντάται σε μεγάλα βάθη. Όπως εκτιμάται, το συγκεκριμένο καλαμάρι κυνηγούσε ψιλά ψάρια που το παρέσυραν στα ρηχά νερά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει σε μεγαλύτερο βάθος.

Το καλαμάρι "θράψαλο" φέρει δόντια στις βεντούζες που έχουν τα πλοκάμια του. Συναντάται σε μεγάλα βάθη στη θάλασσα της Μεσογείου και θεωρείται σπάνιο να βγαίνει στην παραλία.

Όσο για την "τύχη" του καλαμαριού είναι προδιαγεγραμμένη, καθώς, όπως δήλωσε ο Χανιώτης, θα αποτελέσει έναν καλό μεζέ για αυτόν και την οικογένειά του.

[via]

Labels: , ,



Εμφύλιος στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"



Κρίση φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", εξαιτίας της δημοσίευσης φωτογραφιών από το "ροζ" DVD.
O συνεκδότης της εφημερίδας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε πως δεν είχε γνώση για αυτή τη διπλή δημοσίευση των φωτογραφιών με τις προσωπικές στιγμές του Χ. Ζαχόπουλου, εκφράζοντας την ελπίδα πως δεν είναι ο συνέταιρος του Θέμος Αναστασιάδης ο κομιστής του DVD. Τον κ. Αναστασιάδη στηρίζουν με ανακοίνωση τους οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας.
Κάνουν λόγο για "κατασκευασμένη εμπλοκή του" η οποία αποτελεί την "έσχατη μεθόδευση" και "κορύφωση των επιθέσεων εναντίον της εφημερίδας" με στόχο τη "διάσπαση της ή την πώληση της σε διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα". Η δήλωση με τις υπογραφές των συντακτών:

"Η συντακτική επιτροπή και όλοι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Πρώτο θέμα καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό τις μεθοδευμένες και συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται η εφημερίδα από την πρώτη μέρα της έκδοσης της από τα οργανωμένα συμφέροντα των μεγαλοεκδοτών και νταβατζήδων του ελληνικού κράτους, τα σχέδια και τις επιδιώξεις των οποίων με συνέπεια μάχεται.
Το τελευταίο διάστημα, σε αγαστή συνεργασία με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, που μας έχουν οδηγήσει ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορούμενου για κατασκοπία, σχεδίασαν και υλοποιούν την έσχατη μεθόδευση τους που σχετίζεται με την κατασκευασμένη εμπλοκή του Θέμου Αναστασιάδη στην υπόθεση Ζαχόπουλου.
Θεωρούμε ότι η οργανωμένη προαναγγελθείσα επίθεση στο πρόσωπο του Θ. Α. αποτελεί την κορύφωση των επιθέσεων κατά της εφημερίδας που στόχο έχουν την διάσπαση της ή την πώληση της σε διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα. Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας στο πρόσωπο του.
Για το θέμα αυτό δηλώνουμε απερίφραστα ότι η εφημερίδα μας, που εξαρχής αγωνίζεται για την αλήθεια, και την εξάρθρωση των εκδοτικών και διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων που χρόνια τώρα λυμαίνονται το τόπο, θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα με δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.
Και με τη συμπαράσταση των χιλιάδων αναγνωστών της που την έφεραν στην πρώτη θέση όλων των εφημερίδων, θα αποδειχθούν οι άθλιες μεθοδεύσεις όσων επιβουλεύονται την ελευθερία και την ανεξαρτησία του Τύπου".
[via]

Labels: ,



Νίκησε... η ΑΕΚ



Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καραϊσκάκη, στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, αποτέλεσμα που έφερε στην κορυφή την ΑΕΚΑΡΑ με 36 βαθμούς, δεύτερους τους «ερυθρόλευκους» με 35 και τρίτους τους «πράσινους» με 34. Το ντέρμπι είχε τα πάντα: Καλό θέαμα, πολλές φάσεις εκατέρωθεν, ένα γκολ και ένα δοκάρι για κάθε ομάδα και ένα χαμένο πέναλτι στο 67’ (ο Νικοπολίδης «σταμάτησε» τον Παπαδόπουλο) για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν καλύτερος και είχε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για τη νίκη. Στα της ομάδος μου τωρα χωρίς τους δύο της βασικούς κεντρικούς αμυντικούς θα πορευτεί η ΑΕΚΑΡΑ στα επόμενα ματς πρωταθλήματος, καθώς μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο νοκ άουτ τέθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας. Υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην έξω κεφαλή του δεξιού γαστροκνημίου και θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες
[via]

Labels: , ,



ΑΕΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ !


Πρωταγωνιστής σειράς στην Ιαπωνία

Χωρίς πλάκα, είναι πραγματική η φωτογραφία o Κόκι Τανάκα των KAT-TUN φοράει συχνά μπλουζάκια γνωστών Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ομάδων like Barcelona και Ajax .
Oπως ήταν φυσικό λοιπόν έσκασε μύτη και με μια φόρμα της ΑΕΚΑΡΑΣ.... για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το blog του a2a εδώ .

Labels: , , ,



LI-RC900CL Remote Control



Για όσους έχουν προβλήματα όρασης ή βαρέθηκαν τα συμβατικά τηλεχειριστήρια να μια καλή πρόταση για να πρωτοτυπήσουν με την τελευταία έκδοση LI-RC900CL της Lax-Max με backlit keys και μια τεράστια LCD που δείχνει την ώρα και φυσικά ενα stand για να το στηρίζετε. Το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει $30 στις ΗΠΑ και θα το βρείτε online . Οι πληροφορίες ότι χρησιμοποιείται και ως τούβλο ελέγχονται :)

Labels: , ,



Media βάλλουν κατά του Ίντερνετ



Για ακόμα μια φορά βάλλεται το Ιντερνετ και οι χρήστες του απο τα media, ευκαιρίας δοθείσας από το περιστατικό του πιτσιρικά που νοσηλεύεται σε ΚΩΜΑΤΩΔΗ κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ο 14χρονος έπαθε ανακοπή έπειτα από πνιγμό, τον οποίο προκάλεσε μόνος του, καθοδηγούμενος από πληροφορίες που πήρε μέσω ιστοσελίδας στον Ίντερνετ . Εδώ θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχές μου στην οικογένεια του 14χρονου, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό αλλά το τι γίνεται κάθε φορά απο τους λαϊκιστές δημοσιογράφους της τηλεόρασης που για να πουλήσουν λίγα λεπτά παραπάνω διαφημίσεων ισοπεδώνουν τα πάντα. Θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους που με την πρώτη ευκαιρία μας υπενθυμίζουν πόσο κακό κάνει το Ιnternet οτι το Διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο και όπως όλα τα εργαλεία εκτός ότι πρέπει να το σεβόμαστε εξαρτάτε απο την χρήση του. Θα φέρω και ένα παράδειγμα λοιπόν για να το εμπεδώσουν καλύτερα και με το μαχαίρι αγαπητοί μου κόβουμε το ψωμί αλλά και αυτοκτονούμε δεν είδα όμως ποτέ κανέναν σας να ζητάει να απαγορευτεί την χρήση του. ΕΛΕΟΣ λοιπόν με αυτή την καραμέλα περί κακού Ιντερνετ ..

Labels: , , , ,



H Asus αλλάζει



Η ASUS αλλάζει ... λόγο της κατρακύλας της μετοχής της και σπάει σε μικρότρες εταιρίες συγκεκριμένα σύμφωνα πληροφορίες του engadget το brand name Asus θα παραμείνει και θα χρησιμοποιηθεί ως όνομα για μία από τις εταιρείες η οποία θα κατασκευάζει υπολογιστές Asus. Ακολουθεί η εταιρεία Pegatron που θα ασχοληθεί με προϊόντα OEM, motherboard και κατασκευή άλλων εξαρτημάτων και τέλος η εταιρεία Unihan που αναλαμβάνει ό,τι έχει σχέση με cases, modules κλπ.

Labels: ,



Mπλε φάντασμα σε Βενζινάδικο



Μέχρι τώρα ξέραμε οτι υπήρχαν μπλε φαντάσματα και είχαν να κάνουν με τους πολιτικούς χειρισμούς της Νέας Δημοκρατίας στο ασφαλιστικό, έλα όμως που υπάρχουν και τα πραγματικά (?) στις ΗΠΑ. Τον γύρο του κόσμου κάνει λοιπόν το βίντεο που σας παραθέτω και τραβήχτηκε απο κάμερα ασφαλείας βενζινάδικου.Το CNN έπαιξε αρκετά το θέμα και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας λέει τα δικά του. Προσωπική εκτίμηση ότι είναι fake, εκτός και αν το μπλε φοριέται τελευταία τόσο πολύ και δεν το ξέρω :)

Labels: , ,



Διάβολος των σπηλαιών... αλήθεια ή ψέμματα



Πολλοί από σας έχουν δει αυτήν την φωτογραφία που δημοσιεύεται σε όλο το Διαδίκτυο. Ποιο είναι αυτό το πλάσμα; Μια εξαπάτηση; Ένας επιμελημένος χειρισμός φωτογραφιών; Εργασία στο Photoshop; Υπάρχουν πολλές ιστορίες που περιβάλλουν αυτήν την φωτογραφία. Μερικοί λένε ότι είναι εξωγήινος. Μερικοί λένε ότι είναι σώμα σε μορφή αποσύνθεσης .
H πιο συναρπαστική ιστορία λέει ότι η προέλευσης της φωτογραφίας είναι από το Ras EL Khaimah, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων . Υποθετικά, η εικόνα ήταν ένα κομμάτι των στοιχείων από θάνατο νεαρού άνδρα ο οποίος και τράβηξε την φωτογραφία στις εγκαταλειμμένες σπηλιές του Ras EL Khaimah για τις οποίες πολλά ακούγονται και έχουν να κάνουν με το υπερφυσικό. Όταν δε επέστρεψε και έπειτα από ειδοποίηση φίλου του που πήγε στην αστυνομία τον βρήκαν νεκρό στη σπηλιά και είχε τραβήξει μόνο μια φωτογραφία με τη φωτογραφική μηχανή του η οποία δεν είναι άλλη από την παραπάνω. Αλήθεια ή ψέματα τα συμπεράσματα δικά σας.

[via]

Labels: , , ,



HTC TOUCH CRUISE Greek Review




Ενα από τα καλύτερα review που έχω δει για το Cruise (και πιστέψτε με είναι πολλά) μπορείτε να βρείτε εδώ στο forum της NGI. Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να αγοράσουν την συσκευή πρέπει να το δουν.. Πολλά bravo στον Μάνο (kirilleman) για την επαγγελματική δουλειά και τις ώρες που ξόδεψε.

Labels: , ,



Η Warner ψήφισε Blu-ray



H ύπαρξη δύο ξεχωριστών formats στη μάχη που δίνεται για την επικράτηση στην αγορά φαίνεται πως οδηγείται στο τέλος.

Η Warner Bros. αποκάλυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής πως από τα μέσα του 2008 παύει την υποστήριξη της στο HD DVD, θέτοντας ουσιαστικά τη βιβλιοθήκη ταινιών της αποκλειστικά στην πλευρά του Blu-ray.

H κίνηση αυτή είχε συζητηθεί παρασκηνιακά εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν πως η Sony θα προσπαθούσε με κάθε δύναμη να πάρει τη Warner με το μέρος της, έτσι ώστε να καταστήσει ως φαβορί για επικράτηση το Blu-ray.

Όπως ανέφερε το γνωστό studio, «μετά από απαίτηση του καταναλωτικού κοινού», πρέπει να υποστηριχτεί ένα format και γι’ αυτό από τον Μάιο του 2008 σταματάει την υποστήριξή της στο HD DVD.

Μετά και από αυτά τα γεγονότα, το Blu-ray έχει στην πλευρά του 6 από τα 8 βασικότερα studios της και συγκεκριμένα τις εταιρίες Warner, Fox, Disney, Lions’ Gate, MGM και Sony (οι Paramount και Universal βρίσκονται στο πλευρό του HD DVD).

Αξίζει να θυμίσουμε ότι μέχρι πρόσφατα, μόνο οι Warner και Paramount είχαν αποφασίσει υποστήριξη και των δύο πλευρών, με την Paramount να στρέφει πριν μερικούς μήνες το ενδιαφέρον της προς την Toshiba (με μία πρόταση που έφτασε τα 150 εκατομμύρια δολάρια). Η πρόταση στη Warner εικάζεται ότι έφτασε τα 250 εκατομμύρια δολάρια…

Στην παρούσα φάση, η Warner Brothers που ανήκει στην Time Warner, κατέχει συνολικά το 20% της αγοράς του DVD στην Αμερική και κατέχει τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον τα πιο εμπορικά franchises.

Αυτόματα, οι νέες εξελίξεις σηματοδοτούν αλλαγές, αφού η πλευρά του Blu-ray από το καλοκαίρι του 2007 και μετά θα δεχτεί τεράστια ώθηση με κυκλοφορίες όπως τα Lord of the Rings κτλ. να ετοιμάζονται.

Μάλιστα, η κίνηση θα ξεκινήσει να προκαλεί αλλαγές στην αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού όλες οι προγραμματισμένες κυκλοφορίες για τα «οικιακά φορμά» μέχρι το Μάιο θα έχουν σαν προτεραιότητα τα DVD και Blu-ray formats με τις εκδόσεις των HD DVDs να ακολουθούν μετά από ένα «σύντομο χρονικό διάστημα».
[via]

Labels: ,



Επιστροφή στην Καθημερινότητα



Επέστρεψα σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη (μετά από ένα πρωινιάτικο, κουραστικό ταξίδι λόγο παγετού) και σιγά σιγά μπαίνω σε ρυθμούς καθημερινότητας, όπως είναι φυσικό άλλαξα και το Xmas Template του MinOtaVrS BloG μιας και το εορταστικό πλέον μου θυμίζει τις κραιπάλες των εορτών :) :) :) !!

Labels: , ,



Πωλείται άλλοθι για Κέρατο




Τώρα μπορείτε να κερατώσετε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Μια Γαλλική εταιρία τα φροντίζει όλα. Μια πρώην ιδιωτική ντετέκτιβ ίδρυσε πριν έξι μήνες στη Γαλλία την Ibila, μια εταιρία που προσφέρει το κατάλληλο άλλοθι ώστε ναι μεν να απιστήσετε αλλά να είστε και σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σας πιάσουν.

Η διαδικασία είναι απλή. Στέλνεις mail ή τηλεφωνείς στην εταιρία , όπου δηλώνεις το επάγγελμα και τις προσωπικές σου συνήθειες, τη μέρα και την ώρα που θες να κάνεις την κουτσουκέλα σου και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει κάποιος έξυπνος νους που κατεβάζει δικαιολογίες. Διήμερα σεμινάρια, επείγοντα τηλεφωνήματα από τη δουλειά, μέχρι και προσκλήσεις σε ανύπαρκτους γάμους μπορείς να έχεις με 150 ευρώ. Και επειδή η απιστία δεν είναι προνόμιο μόνο των εχόντων μπικικίνια, με 20 ευρώ και μια απλή δικαιολογία για 2 ωρίτσες θα πάρει το άλλοθι του και ο φτωχός, άτιμος εργάτης.

«Αν το άλλοθι είναι καλοφτιαγμένο και ο σύζυγος ή η σύζυγος δεν υποψιαστούν κάτι, τότε μπορεί να σωθεί ένας γάμος», λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρίας.

Labels: , ,



Ημέρες Ηλιθίων



Έχω παρατηρήσει ότι αυτές τις άγιες ημέρες υπάρχει κάτι στον αέρα και όλοι έχουμε έφεση προς στην ηλιθιότητα. Δεν μιλάω μονό σε προσωπικό επίπεδο που τα παραδείγματα δυστυχώς για εμένα είναι ουκ ολίγα, αλλά μιλάω γενικότερα, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε στον ισθμό προχθές. Έχοντας μια συζήτηση με μία φίλη ψυχολόγο μου είπε οτι αυτό συμβαίνει πάντα τέτοιες ημέρες και δεν πρέπει να ανησυχώ. Λέτε να έχει δίκιο ή να περιμένω το χάπι κατά της ηλιθιότητας?

Labels: ,



ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008 !!




Το MinOtaVrS Blog σας εύχεται:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008 !!

Labels: