Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Satleo Hacked by SarBoT511



Ακόμα ένα κρούσμα hacking σε Ελληνικό server είχαμε την Παρασκευή, συγκεκριμένα επίθεση έγινε στο satleo.gr όπου ο άραβας hacker SarBoT511, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον server του, γύρω στης οκτώ το απόγευμα της Παρασκευής, αναρτώντας στο κεντρικό index το deface που βλέπετε στην εικόνα.

Ευτυχώς η αντίδραση των παιδιών που "τρέχουν" το satleo ήταν ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ και σε λιγότερο από μία ώρα όλα επανήλθαν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Για περισσότερες λεπτομέρειές και για να παρακολουθήσετε όλο το χρονικό των εξελίξεων μπορείτε να δείτε τι γράφουν εδώ οι χρήστες του SdTv.gr.

Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να "μπαλώθηκε" η "τρύπα", έτσι ώστε να μην γίνουμε ξανά, μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων.

Labels: , , , , ,



iPhone: Ενεργοποιείται το VoIP μέσω 3G



Οι χρήστες iPhone επιτέλους θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία VoIP μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3G που ανήκουν .

Συγκεκριμένα η Apple έδωσε το OK στο να τεθεί στην κυκλοφορία, μια νέα ειδική έκδοση του Fring, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας την σύνδεση 3G Internet των συσκευών τους, κάτι που εως τώρα γινόταν μόνο μέσω Wi-Fi.

Το Fring θα υποστηρίζει κλήσεις φωνής και βιντεοκλήσεις μέσω 3G ή Wi-Fi, χρησιμοποιώντας τρίτες εφαρμογές (like Skype), περιορίζοντας όμως την κλασσική VoIP επικοινωνία που όλοι έχουμε συνηθίσει, ελέω του ότι δεν υπάρχει 2η front camera στο iPhone .

Download: Fring (Free from iTunes)

[via]

Labels: , , , ,



COSMOTE: HSPA+MIMO στα 28,8 Mbps



Σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου της, η COSMOTE αναβαθμίζει το δίκτυό της στα 28,8 Mbps μέσω της προηγμένης τεχνολογίας High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output (HSPA+MIMO)

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου γράφει:
Η COSMOTE συνεχίζοντας την αναβάθμιση του δικτύου της και πρωτοπορώντας στο χώρο του mobile broadband, ανακοινώνει την παροχή ακόμα υψηλότερων ευρυζωνικών ταχυτήτων στο COSMOTE Internet Οn The Go, τη δημοφιλέστερη υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, με βάση μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο δίκτυο της COSMOTE, καταγράφηκαν μέγιστες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 23,8 Mbps, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output).

Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του δικτύου της COSMOTE, που βασίζονται στην τεχνολογία HSPA+MIMO, θα διατεθούν αρχικά σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ αναμένεται να διατεθούν εμπορικά μέσα στο τρέχον έτος. Παράλληλα συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η επέκταση του δικτύου 3G/HSPA/HSPA+ της εταιρείας σε όλο και περισσότερες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Η COSMOTE επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου της, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης, και υψηλής ποιότητας επικοινωνίας σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, διασφαλίζοντας παράλληλα, την παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας.
Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι η αναβάθμιση να πιάσει τόπο, μήπως και επιτέλους δουλέψει ξανά σωστά, το οριακό πλέον Internet On the Go.

Labels: , , , , ,



Apple iPad το νέο στολίδι της Apple



Σε επίσημη παρουσίαση που έγινε σήμερα και συνεχίζεται μέχρι την ώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Steve Jobs ανακοίνωσε και επίσημα το iPad, το νέο στολίδι της Apple, του οποίου η σχετική παραφιλολογία μας κράτησε συντροφιά για 8 ολόκληρα χρόνια.



Το iPad έχει μέγεθος οθόνης 9.7″, ενώ το πάχος του είναι 0,5″, ζυγίζει μόλις 700 γραμμάρια με την μπαταρία του να φτάνει τις 10 ώρες αυτονομίας (!!!) και όλα τα iPads 3G θα είναι unlocked (!!!!).

Παίζει ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που ήδη υπάρχουν για iPhone και όπως αναμενόταν έχει Touch and accelerator-enabled, 3G, 1 GHz επεξεργαστής της Αpple (16, 32, or 64GB SSD), και ανάλογα της υλοποίησης θα φέρει wireless: 802.11n, WiFi, and Bluetooth 2.1 + EDR.



Η διάθεση του αναμένεται να αρχίσει σε 60 ημέρες σε όλο τον κόσμο για τo WiFi model, σε 90 ημέρες για το 3G model, η δε τιμή του θα ξεκινά από τα 499$ και θα φτάνει μέχρι τα 829$ ανάλογα του μοντέλου, σύμφωνα με τις παρακάτω δηλώσεις του Jobs:
“We will be shipping iPads in 60 days.”

“So $499 / 629, 599 / 729, and 699 / 829.”

“At $499 a lot of people can afford an iPad. 16GB is our base model. For 32GB it’s $100 more, and for $100 more than that you get $64GB. The 3G models cost another $130.”

Within about 90 days we’ll be shipping 3G models. Soon you’ll be able to get an iPad in your hands for just $499.”

Αν μη τι άλλο η τιμολογιακή πολιτική του είναι πολύ καλή και αναμένεται να γίνει και αυτό ανάρπαστο όπως το αδελφάκι του παρόλο που δεν θα υποστηρίζει multitasking και σε πρώτη φάση δεν θα έχει Ελληνικά ούτε και Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Labels: , , , ,



Sony Playstation 3 Hacked by GeoHot



O iPhone hacker George Hotz (GeoHot), γνωστός για τα κατορθώματα του στην jailbreak iPhone σκηνή, έβαλε πλώρη για ακόμη μια glorius victory, καθώς με μια λιτή ανακοίνωση στο blog του, μας γνωστοποίησε ότι κατόρθωσε να εισχωρήσει στα άδυτα του λογισμικού της κονσόλας Playstation 3 της Sony.

Ο GeoHot είπε ότι του πήρε πέντε εβδομάδες, για να σπάσει τα κλειδώματα του PS3, του οποίου το λογισμικό δεν είχε παραβιαστεί ποτέ από την ημέρα κυκλοφορίας του, εδώ και τρία χρόνια.

Υποσχέθηκε μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα ανεβάσει στο διαδίκτυο όλες τις σχετικές πληροφορίες (όσο πιο απλά γίνεται) λέγοντας ότι αισθάνεται πως κατέχει μία τεράστια νέα δύναμη, που δεν ξέρει όμως ακόμα πώς θα τη χειριστεί.

Η Sony προς το παρών τηρεί στάση αναμονής και περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο έτσι ώστε να λάβει τα κατάλληλα αντίμετρα.

Το νέο διαδόθηκε αστραπιαία και εκτενής αναφορές επί του θέματος κάνουν τον γύρω του κόσμου

Labels: , , , , ,



Download: ooVoo η Επανάσταση στην Επικοινωνία



Η νέα τρέλα που θέλει να αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας μας λέγεται ooVoo, είναι δωρεάν και μπορείτε με αυτό να αξιοποιήσετε πλήρως την webcam σας συνομιλώντας ταυτόχρονα μέχρι και με έξι άτομα .

Το ooVoo είναι μια εντελώς ανέξοδη εφαρμογή με την οποία μέσω του πολύ εύχρηστου GUI της μπορείτε να επικοινωνήσετε με την webcam σας ζωντανά με όποιον εσείς επιθυμείτε.

Υπόσχεται να σας δώσει ποιοτική πρόσβαση στον κόσμο της επικοινωνίας και αν μη τι άλλο κατορθώνει να βάλει το webchat σε άλλο επίπεδο φροντίζοντας να ανταλλάζετε μεσώ Video Conference μηνύματα και επαφές με τα άτομα που εσείς έχετε επιλέξει να επικοινωνείτε.

Για να το εγκαταστήσετε στο PC σας θα πρέπει να προϋπάρχει εγκατεστημένη κάμερα, καθώς και μικρόφωνο.

Download: Free Video Chat & Video Conferencing ooVoo

Labels: , , , , ,



NOVA Cyprus: Μείωση τιμών κατά 32%



Σύμφωνα με τους πάντα ενημερωμένους χρήστες του sdtv.gr η Multichoise σε μία γενναιόδωρη κίνηση προς τους συνδρομητές της, προχωρεί σε μείωση, μέχρι και 32%, στο κόστος της μηνιαίας συνδρομής των τηλεοπτικών πακέτων της Nova Cyprus, με ισχύ από 1η Φεβρουαρίου 2010.

Σημειώνεται ότι παρά τη μείωση του κόστους συνδρομής, το τηλεοπτικό περιεχόμενο της ψηφιακής πλατφόρμας δεν υποβαθμίζεται, αντιθέτως εμπλουτίζεται, με τη προσθήκη ακόμα ενός ψυχαγωγικού καναλιού του FX, από την 1η Μαρτίου. Συγκεκριμένα η η Ελπίδα Λουκά-Μιχαηλίδου, γενική διευθύντρια της MultiChoice δήλωσε:
«Αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές ανάγκες της εποχής και ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες των χιλιάδων συνδρομητών μας, προχωρούμε σε μείωση της μηνιαίας συνδρομής για παρακολούθηση των τηλεοπτικών πακέτων της Nova Cyprus και δεσμευόμαστε ότι κύριο μέλημά μας, παραμένει η συνεχής αναβάθμιση του τηλεοπτικού μας περιεχομένου»
Mε τις τιμές των πακέτων να διαμορφώνονται ως εξής:

FULL PACK 45.70 33.17 €
SPORTS + VALUE 34.50
23.60€
CINEMA + VALUE 32.50
23.60€
FULL PACK + LTV + ALFA 71.53
59.00€
CINEMA + VALUE + LTV + ALFA 58.33
49.43€
ADULT CHANNELS 9.99
4.99€
VALUE PACK 27.50
15.50€
VALUE PACK + LTV + ALFA 54.32
41.33€

Αν μη τι άλλο η όλη κίνηση είναι πολύ καλή και ευελπιστούμε στο να ακολουθηθεί το ίδιο μοντέλο και εδώ στην Ελλάδα.

Labels: , , , ,



Download: Mozilla Firefox 3.6



Μετά από μια μακρά περίοδο beta testing δόθηκε εχθές στην κυκλοφορία η τελική έκδοση του Mozilla Firefox 3.6. Η ταχύτητα του νέου Firefox αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει αμέσως τον μέσω χρήστη που σχεδιάστηκε με γνώμονα την ταχύτερη πρόσβαση στο Internet.

Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτερη διαχείριση της JavaScrip, ο έλεγχος και η αποκοπή των παλαιότερων plug-ins και τέλος το πιο ευέλικτο GUI.
• Τα βίντεο μπορούν πλέον να αναπαραχθούν σε Full Screen (ολόκληρη την οθόνη)
• Υποστηρίζεται το Web Open Font Format (WOFF)
• Ταχύτερη ανταπόκριση και εκκίνηση του browser
Αποδοτικότερος συγχρονισμός των bookmarks.
• Υποστήριξη για CSS, DOM, και HTML5 web τεχνολογίες
Download : Mozilla Firefox 3.6 Final Windows
Download : Mozilla Firefox 3.6 For Linux
Download : Mozilla Firefox 3.6 For MacOS

Labels: , , , , ,



Microsoft: Νέο Patch για τον ΙΕ


Μετά τον σάλο που ξέσπασε για τις επιθέσεις hacker στη Google, ελέω των κενών του Internet Explorer, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα μόλις εχθές, το patch MS10 -002 το οποίο και κλείνει την «τρύπα» που εκμεταλλεύτηκαν οι Κινέζοι Hackers, εφαρμόζοντας το με μεγάλη επιτυχία στην "Επιχείρηση Χαραυγή".

Σημειώνεται ότι μετά από αυτήν την επίθεση, αρκετές χώρες, κάλεσαν τους χρήστες τους να αλλάξουν browser κάτι το οποίο όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση της τελευταίας.

Labels: , , , , , ,



Το FX στην NOVA



Η Nova όπως ανακοίνωσε σε πρόσφατο δελτίο τύπου επεκτείνει την συνεργασία της με τη FOX International Channels ενσωματώνοντας στο μπουκέτο της το αντρικό κανάλι FX Greece.

Το FX θεωρείτε ένα από τα πιο ισχυρά καθαρόαιμα αντρικά brand ψυχαγωγίας και έρχεται στον αντίποδα του γυναικείου FOXlife, θα εκπέμπει στη θέση 206, (Ηotbird 8 (13E) - Νetmed -FX Greece στους DVB-S 12130.00MHz, pol.H SR:27500 FEC:3/4 SID:15505 PID:502/503) 24 ώρες το 24ωρο, στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους και θα ξεκινήσει την λειτουργία του από 1 Μαρτίου 2010 ενώ ήδη εκπέμπεται από το Conn-x.

Οι σειρές που θα προβάλλονται έχουν όπως παρακάτω :

Μυθοπλασίας, sci-fi
Flash Forward,
Crash,
Line of Fire,
Dollhouse

Κλασσικές σειρές
Battlestar Galactica,
X-Files,
Τhe Simpsons
Family Guy

Reality σειρές
Amazing Race,
Dhani Tackles the Globe,
Bridget'Αs Sexiest Beaches
I Can'Αt Believe I'Αm Still Single.
[via]

Labels: , , , , , ,



Νέα Μόδα... 3D στο Σαλόνι μας


Η τρισδιάστατη θέαση , η νέα μόδα (ας είναι καλά το Avatar 3D) που σαρώνει τα πάντα στο διάβα της, είναι παντού και από ότι φαίνεται έρχεται για να μείνει. Έτσι λοιπόν, μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες έρχεται να εισβάλει και στα σαλόνια μας μέσω των πολυαναμενόμενων 3D HDTV.

Αυτό όμως δεν φτάνει καθώς χρειάζεται ειδική εκπομπή σήματος, με αποτέλεσμα να γίνονται προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, έτσι μετά το ESPN και τo Discovery όπου και ανακοινώθηκε η τρισδιάστατη εκπομπή τους στα πλαίσια της CES 2010, το SKY HD ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2010 θα δώσει την δυνατότητα παρακολούθησης προγράμματος 3D εικόνας στους απανταχού συνδρομητές του.

Το νέο κανάλι Sky 3D θα είναι μια από κοινού δραστηριότητα της BSkyb και της 3ality Digital, ενώ τα Discovery και ESPN έχουν επιλέξει την Sony και την Imax.

Για να γίνει όμως εφικτή η θέαση των 3D εκπομπών, εκτός του 3D σήματος και των 3D TV θα χρειαστούν και ειδικά 3D γυαλιά όπου όμως ακόμα δεν έχει αποφασισθεί ποια τεχνολογία από τις υπάρχουσες τρεις θα ακολουθηθεί.

Όπως και να έχει φαίνεται ήδη ότι το 2010 θα είναι η χρονιά του 3D αλλά το βασικό ερώτημα είναι κατά πόσο ο καταναλωτής είναι σε θέση εν μεσώ οικονομικής κρίσης να επενδύσει στη νέα τεχνολογία όταν ακόμα δεν έχει εξαντληθεί η τεχνολογία LED.

Αλλά τι κάθομαι και σας κουράζω με τέτοια, αυτοί οι γρίφοι είναι για αυτούς που διαμένουν σε προηγμένες τηλεοπτικά χώρες, απολαμβάνοντας άνετα αυτές τις υπηρεσίες και δεν περιμένουν εν μέσω 2010 να έρθει στη χώρα τους η τηλεοπτική HD θέαση.

Labels: , , , , ,



Award Winning Τop Performance Αnti-Virus 2010




Σύμφωνα με ανακοίνωση της Kaspersky, το Kaspersky Anti-Virus 2010 έλαβε την κορυφαία διάκριση (Advanced+) του αναγνωρισμένου ανεξάρτητου Αυστριακού οργανισμού AV-Comparatives, έπειτα από διεξαγωγή Performance Tests στις 16 πιο ευρέως διαδεδομένες εφαρμογές AntiVirus.


Όπως θα δείτε όμως και στο σχετικό pdf η Kaspersky ήρθε πέμπτη (!) στη βαθμολογία με πρώτο και ταχύτερο το Avira αφήνοντας πίσω του στη βαθμολογία εταιρίες όπως η Symantec η Mcafee και η Avast .

Στα αξιοσημείωτα των αποτελεσμάτων είναι, η εμφανής άνοδος της Symantec με το νέο Norton Antivirus όπου και απέσπασε τον τίτλο Advanced+, καθώς και το ότι εταιρίες όπως η AVG και η BitDefender αρκέστηκαν απλά στο Advanced certification.

Σημειώνεται ότι στόχος του συγκεκριμένου τεστ ήταν να αναδείξει σε ποιο βαθμό τα συγκεκριμένα προγράμματα "ρίχνουν" τις επιδόσεις του συστήματος μας και σε καμία περίπτωση το πόσο ασφαλή αυτά είναι για τον υπολογιστή μας.

Labels: , , , , ,



Nova: Ενοποίηση με την Forthnet


Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο τύπου η Forthnet ΑΕ ανακοίνωσε ότι προχωρά σε λειτουργική ενοποίηση δραστηριοτήτων, στους τομείς τόσο των σταθερών τηλεπικοινωνιών όσο και της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA.

Συγκεκριμένα το δελτίο αναφέρει:
Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της μέσα από την περαιτέρω βελτίωση της επιχειρησιακής της αποτελεσματικότητας, η Forthnet προχωρά σε συγχώνευση συναφών λειτουργιών και δραστηριοτήτων, που αυτή την στιγμή λειτουργούν ανεξάρτητα υπό τις εμπορικές επωνυμίες Forthnet και NOVA.

Η εν λόγω λειτουργική ενοποίηση θα βοηθήσει στην μείωση του λειτουργικού κόστους της εταιρείας επιτυγχάνοντας οικονομίες κλίμακας, κάτι που επιβάλλει και το πλαίσιο της εξελισσόμενης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Σήμερα, 320 χιλ οικογένειες εξυπηρετούνται μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, ενώ η εταιρεία εξυπηρετεί συνολικά περισσότερες από 400 χιλ οικογένειες. Αντίστοιχα η NOVA, παρέχει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης σε 350 χιλ οικογένειες.

Μέσω της λειτουργικής ενοποίησης, η εταιρεία θα καταφέρει να εξυπηρετήσει καλύτερα αυτές τις περισσότερες από 700 χιλ οικογένειες, να αυξήσει τις σταυροειδείς και συνδυαστικές πωλήσεις, αλλά και να προσελκύσει περαιτέρω πελάτες, με νέες υπηρεσίες και συνδυαστικά πακέτα.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το πακέτο της συνδυασμένης προσφοράς υπηρεσιών Forthnet και NOVA που διατίθεται από τον Σεπτέμβριο 2009 και προσφέρει 20% έκπτωση για πάντα και στις δύο υπηρεσίες, παρουσιάζει αξιοσημείωτη πορεία και προσφέρει σημαντικό αριθμό νέων πελατών για τον Όμιλο.

[via]

Labels: , , , , , ,



OnLive: The Future of Video Games



Μία νέα υπηρεσία έκανε την εμφάνισή της στην Αμερική που υπόσχεται να καταργήσει την ανάγκη για συνεχόμενες αναβαθμίσεις του υπολογιστή σας ελέω του gaming.

O λόγος περί της νέας υπηρεσίας OnLive, μια online υπηρεσία που επιτρέπει σε οποιονδήποτε διαθέτει σύνδεση ADSL να παίξει τα πλέον απαιτητικά παιχνίδια στο PC του μέσω ενός plugin, η ακόμα ακόμα και στην τηλεόρασή του με την χρήση ειδικού hardware.

Ουσιαστικά, τα παιχνίδια θα «τρέχουν» σε απομακρυσμένους servers και ο χρήστης θα χρειάζεται μόνο μια ειδική κάρτα δικτύου κι αποσυμπίεσης βίντεο (με μορφή εξωτερικού σκληρού), για να παίζει το παιχνίδι μέσω Διαδικτύου - μόνο που οι γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων θα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το παιχνίδι εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο.

To τι θα γίνει τώρα με το αποδεδειγμένο χαμηλό ping και το γνωστό lag είναι ένα άλλο θέμα και σίγουρα αξίζει διερεύνησης.
[via]

Labels: , , , ,



How to: Nintendo Wii Softmod Guide



Τα φετινά Χριστούγεννα οι πωλήσεις του Nintendo Wii εκτοξεύτηκαν στα 3,81 εκατομμύρια όχι τόσο λόγο των προσφορών και της χαμηλής τιμής του όσο για την ευκολία με την οποία κάποιος μπορεί να παίξει πλέον τα backup του, ακόμα και από σκληρό δίσκο.

Επειδή πολλοί είναι οι αυτοί που ψάχνονται απεγνωσμένα για έναν οδηγό βατό και κατανοητό ο οποίος και να παίζει στα σίγουρα, σας παραθέτω έναν από τους καλύτερους που κυκλοφορούν εδώ και αποδεδειγμένα παίζει σωστά.

Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε και αυτόν τον οδηγό ο οποίος έχει όλα τα βήματα βιντεοσκοπημένα στο youtube.

Warning: O οδηγός αυτός είναι για έμπειρους μόνο χρήστες και καμία ευθύνη δεν φέρουν οι δημιουργοί του σε πιθανή καταστροφή της συσκευής σας .
Τέλος θα πρέπει να γνωρίζεται ότι αν τον εφαρμόσετε χάνετε η εγγύηση σας.

-=Softmod Wii Firmware 4.2
=-
1. Setup & Enable your Home wirelles communication with Wii.
2. This Guide
works only for those on a 4.2e firmware.
(if you didn't.... download this
Update to 4.2 (PAL)

Setting up the SD Card
Download & Extract the "modify.zip", put the files onto a SD card & insert the SD card into the Wii.

Installing The Homebrew Channel & Bootmii
Run bannerbomb by going to the SD Card menu & choosing yes to load boot.dol/elf
This runs the Hackmii Installer from which you should install the Homebrew Channel, DVDX [optional], & Bootmii as IOS & boot2 if possible.

Making a NAND backup
Restart your Wii, if Bootmii was installed as boot2, then it will show up as soon as the Wii is turned on.
If Bootmii was only installed as an IOS, then it must be loaded by pressing home in the HBC & clicking Launch Bootmii.

Press the power button on the wii 3 times to get to the last option, then press the reset button.
[You can also navigate with a gc controller.]
Press reset to choose the first option, & then follow the directions on the screen to make your NAND backup.
[Bad blocks are no problem.]
Backup the Bootmii folder, NAND.bin, & keys.bin elsewhere & erase from the sd card. [or rename it.]
Head back to The Homebrew Channel.

Restoring the Trucha Bug
Run GP DOP-IOS MOD
Press A to continue.
Go down to select Install an IOS that accepts fakesigning.
Keep pressing A until it takes you back to the IOS selection screen.
Choose IOS36 to start a stub removal process.


Installing cIOS & Patching the System Menu IOS
Run WAD Manager 1.5
Press + on whatever cIOS's you want installed.


I recommend the following for
disc loading:
cIOS202[38+60]-v4.wad
cIOS222[38+37]-v4.wad
cIOS223[38]-v4.wad
cIOS249-v14.wad
cIOS250-v14.wad
IOS70-64-v6687[TB+ES_diV+NAND].wad

I recommend the following for
USB loading:
cIOS202[38+60]-v4.wad
cIOS222[38+37]-v4.wad
cIOS223[38]-v4.wad
cIOS249-v15.wad or cIOS249-v16.wad
cIOS250-v15.wad or cIOS250-v16.wad
Install IOS70-64-v6687[TB+ES_diV+NAND].wad

Whatever you choose,
press 1 to install the cIOS's.
Press home to exit.

Enable System Menu Hacks
[optional; recommended if Bootmii is only installed as an IOS.]
Run Priiloader to install preloader onto your system.
Enable desired hacks & go into the settings & make to use the system menu IOS.
Latest offical Priiloader release is rev30

After Modding
Read here for instructions on how to use The Homebrew Channel & play backup games.

Now at this point your almost done. Now you should be downloading the latest homebrew applications & setting them up on your SD Card so they can be launched via the Homebrew Channel. Wiibrew.org is a website that has information on the latest apps.

For downloading applications, you should:
1] Download Homebrew Browser to get many popular apps & keep them up to date, but this is an online only application
2] For those without internet, check out this list of Homebrew applications & get the latest emulators, media players, & utilities.

After getting whatever apps you want, you should get a boot.dol file & possibly a icon.png & meta.xml.
This file is basically the executable that runs the program on your Wii.
This boot.dol goes in a custom named folder in the folder on the root of your SD Card.
For HBC to read your SD correctly, your card must be structured SD:apps/application name/boot.dol
Here is an example of the folder on my SD Card
In every folder, there is a boot.dol, icon.png, & meta.xml.

For playing your disc backups, you should either:
1] Download NeoGamma & set it up on your SD card.
2] Download Softchip & set it up on your SD card.
3] Download cIOSCorp 3.6 for playing games directly through the disc channel. [read the goddamn readme first!]
Για οποιαδήποτε απορία δεν έχετε παρά να ρωτήσετε στα forum του κάθε οδηγού που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε...

Labels: , , , , , ,



Google: CyberAttack made in China


Κινέζοι Hackers έβαλαν στο στόχαστρο περίπου 20 αμερικανικές εταιρείες και σε ορισμένες περιπτώσεις κατάφεραν να υποκλέψουν πηγαίο κώδικα και άλλου είδους πνευματική ιδιοκτησία.

Ο πρώτος στόχος των επιθέσεων ήταν το Gmail, όπου εμμέσως πλην σαφώς η Google απέδωσε τις επιθέσεις στην κινεζική κυβέρνηση, ανακοινώνοντας δε ότι στο εξής θα πάψει να λογοκρίνει τα αποτελέσματα των διαδικτυακών αναζητήσεων στην Κίνα.

Η επίθεση με το όνομα "Επιχείρηση Χαραυγή", αρχικά έγινε αντιληπτή από την McAfee και αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τη Microsoft όπου και διαπιστώθηκε ότι ο Internet Explorer (v.6, 7 & 8) ήταν ένα από τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις της Πέμπτης χωρίς όμως ακόμα η Microsoft να έχει δώσει κάποιο διορθωτικό patch, συνιστώντας όμως στους χρήστες να θέσουν τη ρύθμιση ασφάλειας του ΙΕ στο «υψηλό».

Σύμφωνα με τη McAfee, οι σχεδιαστές των επιθέσεων ξεγέλασαν τους χρήστες ώστε να επιλέξουν έναν σύνδεσμο που οδηγούσε σε μολυσμένη ιστοσελίδα, η σελίδα αυτή εγκατέστησε στους υπολογιστές τους λογισμικό που επέτρεψε στους Hackers να αποκτήσουν τον έλεγχο των συστημάτων.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν οι ΗΠΑ, να επιδώσουν επίσημο διπλωματικό διάβημα στο Πεκίνο και η Google να αναστείλει προσωρινά τις εργασίες της στην Κίνα μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα της λειτουργίας της στην Κίνα.
[via]

Labels: , , , , ,



Nέο Nintendo DSi XL



Η Nintendo γνωστή σε όλους τόσο για τη φορητή κονσόλα παιχνιδιών Wii όσο και για τα Nintendo DS, Lite & DSi, ετοιμάζεται μέσα στο Μάρτιο του 2010 να δώσει στην κυκλοφορία τον διάδοχο του DSi, με την ονομασία Nintendo DSi XL όπου και το κύριο χαρακτηριστικό του, θα είναι η μεγαλύτερη διπλή οθόνη των 4,2-ιντσών.

Η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει με το γνωστό παιχνίδι Dr Kawashima''s Brain Training καθώς και με ένα ενσωματωμένο λεξικό 6 σε 1 με λειτουργία κάμερας (?), διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά του προκατόχου του όπως το Shop Channel και το Nintendo DSi Browser, που σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγείται εύκολα στο internet μέσω της σύνδεσης Wi-Fi.

Οι μικροί μας φίλοι δεν θα απογοητευτούν από τον DSi XL γιατί εκτός από την μεγαλύτερη οθόνη η νέα κονσόλα θα είναι σε θέση να παίξει και όλα τα υπάρχοντα παιχνίδια,και θα διατίθεται σε δυο χρώματα, βυσσινί και σκούρο καφέ.

Labels: , , , , ,



Download: iPhone Free Apps every Day




Εν μέσω φημών περί έλευσης του επόμενου iPhone 4G μέσα στον Μάιο του 2010, μια νέα ιστοσελίδα έκανε την εμφάνισή της εφαρμόζοντας την επιτυχημένη ιδέα που είχε πριν τα Χριστούγεννα (ας είναι καλά τα έσοδα από τις διαφημίσεις), η Αppvent με το Αppvent Calendar 2009.

Ο λόγος περί του FreeAppADay.com, όπου σε συνεργασία με της εταιρίες ICS Mobile, OpenFeint, TapJoy και BackSmith Games θα διαθέτει κάθημερινά στους απανταχού χρήστες iPhone από ένα Free Application.

Η λειτουργία της υπηρεσίας θα ξεκινήσει επίσημα από την Δευτέρα 18/1/2010
FreeAppADay.com officially launches on January 18th and the first week will start off with an impressive Lineup! If you registered please re-register on 01/18.
Tip: Για τους ανυπόμονους, δίνεται η δυνατότητα καθημερινής ενημέρωσης μέσω email όπου και μπορείτε να επιλέξετε τις εφαρμογές ανά κατηγορία.
[via]

Labels: , , , , ,



Νέο MinOtaVrS Blog Logo




Πέρασε περίπου ένας χρόνος, από τότε που έγιναν αλλαγές στο Web Template του MinOtaVr'S Blog και έτσι στα πλαίσια των γενικότερων αλλαγών του κώδικα, έγινε και ένα μικρό face lift στο λογότυπο του.

Το παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα ο αετός να δώσει τη θέση του στο γνωστό μυθικό ήρωα (sic), με την παρουσία του μωβ χρώματος να γίνεται ακόμα πιο αισθητή.

Όπως και να έχει θέλω να πιστεύω ότι θα σας αρέσει, περιμένω να μου γράψετε την γνώμη σας.

Update: Έγιναν κάποιες τελευταίες αλλαγές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..

Labels: , , , , , , ,



ΕΡΤ: Αλλάζει κωδικοποίηση κατά MPEG4



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Παρόν», το διοικητικό συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης αποφάσισε να εγκαταλείψει την τεχνολογία του MPEG2 και να προχωρήσει στο πρότυπο MPEG4 (συμβατό με αυτό της Digea), διευκολύνοντας έτσι τους καταναλωτές που πλέον θα χρειάζεται να έχουν έναν και όχι δύο ξεχωριστούς αποκωδικοποιητές.

Σημαντικές όμως αναμένονται να είναι και οι εξελίξεις σχετικά με την ελεύθερη μετάδοση των επίγειων καναλιών που μεταδίδονται μέσω της Nova, αφού όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, αρκετοί σταθμοί από τους ελεύθερους σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ψηφιακή πλατφόρμα της Netmed και να μεταπηδήσουν στο υπό δημιουργία δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ.

Όπως διαφαίνεται, αναμένονται κινήσεις από πλευράς Nova, καθώς απειλείται ξεκάθαρα, ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας των χρηστών της, που διαμένουν στις ακριτικές περιοχές της χώρας.

[via]

Labels: , , , , , ,



Microsoft Project Natal



Η Microsoft με την εξαγορά της 3DV Systems φιλοδοξεί να βάλει τέλος στα συνηθισμένα input devices και να κάνει το Wii της Nintendo να φαντάζει παρωχημένο.

Το όνομα αυτής της προσπάθειας... Project Natal, είναι προσαρμοσμένο στο Xbox 360 και είναι δανεισμένο σαν ιδέα από το Nintendo Wii αλλά με μια σημαντική διαφορά, δεν έχει game controlers, παρά μόνο μια κάμερα .

Η λογική του είναι πολύ απλή καθώς ο έλεγχος των κινήσεων διαβάζεται και μεταφέρεται σε πραγματικό χρόνο από την κάμερα αντιγράφοντας έτσι τις κινήσεις του σώματος με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μάλιστα από ότι γράφεται πολύ σύντομα πρόκειται να μεταφερθεί και στα windows, για να δούμε....

Labels: , , , ,



Google Wave: 10 Νέες Προσκλήσεις


Πριν λίγο καιρό μέσα από αυτό το χώρο, είχαν δοθεί 5 προσκλήσεις για το Google Wave, κάτι το οποίο είχε τύχει ευρείας αποδοχής.

Το MinOtaVr'S Blog πιστό στις τότε υποσχέσεις του (sic), έχει στην διάθεσή του Δέκα (10) εκ νέου προσκλήσεις.

Οι πρώτοι δέκα λοιπόν, που θα απαντήσουν στα comments αυτού του post με email τους, και θα εγγραφούν ως members στο blog (click στο Join this site {Γίνετε μέλος αυτού}") θα κερδίσουν από μία πρόσκληση.

Σημείωση: Τα email σας δεν θα δημοσιευτούν!

Labels: , , , ,



Γαλλία: Βάζει και πάλι "χέρι" στο Internet



Η Γαλλία, η χώρα με την αυστηρότερη νομοθεσία για το Ίντερνετ, για ακόμη μια φορά "πρωτοτυπεί" και μετά τον νόμο των "τριών χτυπημάτων" βάζει και πάλι "χέρι" στο Internet καθώς σχεδιάζει τη φορολόγηση των διαδικτυακών διαφημιστικών εσόδων μέσω αυτού.

Συγκεκριμένα έκθεση που συντάχθηκε για λογαριασμό της Γαλλικής κυβέρνησης προτείνει την επιβολή φόρου σε όλους τους μεγάλους παρόχους υπηρεσιών στο Ίντερνετ, με σκοπό τη στήριξη των κλάδων που έχουν πληγεί από την επανάσταση του διαδικτύου, όπως η μουσική βιομηχανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Liberation, η επιτροπή προτείνει να ισχύσει το μέτρο για όλους τους παρόχους που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και οι υπηρεσίες τους χρησιμοποιούνται από τους Γάλλους χρήστες του Ίντερνετ.
[via]

Labels: , , ,



Download: Preme for Windows 7


To Preme for Windows 7 είναι ένα καταπληκτικό Freeware πρόγραμμα, το οποίο δίνει ένα ξεχωριστό 3D style στην επιφάνεια εργασίας σας, εξοπλίζοντας τα windows 7 με νέες λειτουργίες που παραπέμπουν σε mac .
-=Key features of Preme for Windows 7: =-
# Touch the upper left corner of your desktop to see all your open Windows either in Flip 3D or Alt-Tab style
# Hold mouse button on the title bar area of window to keep your window on top of other windows
# Move mouse cursor to title bar area and scroll down mouse wheel to minimize the particular window
# Hover mouse cursor on the title bar are and then click the wheel to close the window
# Right-click on the taskbar button and the mouse cursor will point to Close window option

# Press ESC button twice to close the active item

# Move cursor to Start button area to open Start menu automatically
Εάν μπερδευτήκατε με τις τόσες λειτουργίες δεν έχετε παρά να πατήσετε το “How?” button για να δείτε ένα live demo του προγράμματος!

Όπως και να έχει σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα καθώς πρόκειται για ένα πολύ καλό pack για το Windows 7 desktop σας.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε το Kaspersky antivirus ή το Kaspersky Internet Security, θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε καθώς βγάλει κατά την εγκατάσταση fake alarm, αλλά είναι 100% safe (το συγκεκριμένο app το συνιστά ακόμα και το pcmagazine).

Download: Preme for Windows 7

Labels: , , , , , ,



Download : Mozilla Firefox 3.5.7 Final



Ακόμα ένα update είχαμε σήμερα για τον δημοφιλή browser της Mozilla, φτάνοντας έτσι την έκδοση 3.5.7 .

Firefox 3.5.7 fixes the following issues:

  • Fixed a common stability issue.
  • Fixed a problem with how updates were being presented to users.

Please see the complete list of changes in this version. You may also be interested in the Firefox 3.5.6 release notes for a list of changes in the previous version.

Download : Mozilla Firefox 3.5.7 Final

Labels: , , , , ,



Υπογράψτε το κείμενο διαμαρτυρίας προς την ΕΡΤ



Οι πιο παλιοί αναγνώστες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ελάχιστες φορές έχω ασχοληθεί μέσα από αυτό το blog με τα της ΑΕΚ όσο και αν την αγαπώ.

Παρόλα αυτά σήμερα θα ήθελα να παρακαλέσω τους νοήμονες Έλληνες φορολογούμενους να πάρουν θέση σε μια δίκαιη διαμαρτυρία, καλώντας τους να παραμερίσουν τις οπαδικές τους προτιμήσεις και να πράξουν το σωστό και το δίκαιο.

Είμαι σίγουρος ότι και αυτοί κάποια στιγμή θα έφτασαν στα όριά τους με τον τρόπο μετάδοσης του αγώνα της ομάδας τους στο Καραΐσκάκη.

Αφορμή στάθηκε η για ακόμη μια φορά προκλητική μετάδοση της ΝΕΤ καθώς και ο... αντικειμενικός σχολιασμός του κ. Κατσαρού και κ. Καραβίτη (θαρρείς και ο Ολυμπιακός έπαιζε με τη Φλαμουρτάρι ένα πράγμα).

Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται κάθε φορά στους ΕΛΛΗΝΕΣ φορολογούμενους, που εκτός από το παχυλότατο συμβόλαιο του ΟΣΦΠ πληρώνουν και αυτούς τους αντικειμενικούς σχολιαστές.

Όσοι φίλαθλοι, ανεξαρτήτου ομάδας, έχουν βαρεθεί την ίδια ιστορία κάθε φορά που η ΕΡΤ μεταδίδει αγώνα του Ολυμπιακού, και δεν ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ να τους ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ και να τα σκάνε στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΡΤ... να η ευκαιρία !

Σημειώνεται ότι πριν λίγο καιρό και πάλι οι φίλοι του AIFC είχαν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους όπου και είχαν απαντήσει στην ΕΡΤ σε σχετικό
ερώτημα που είχε θέσει ο παρουσιαστής της «Αθλητικής Κυριακής», κ. Παπαδημητρίου.

Υπογράψτε την διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ!!

Sign "ERT" petition: http://petol.org/AIFC1924

Το πλήρες κείμενο είναι αυτό

Η ΕΡΤ είναι μια Δημόσια επιχείρηση που κατά μεγάλο μέρος τα έσοδα της προέρχονται από τον Ελληνικό λαό. Για το λόγο αυτό και σε
ότι αφορά τον τομέα της ενημέρωσης και ειδησεογραφίας, η αυτονόητη υποχρέωση των συντελεστών των εκπομπών είναι να αντιμετωπίζουν όλους τους
Έλληνες ισότιμα προσπαθώντας να παρουσιάσουν τα γεγονότα όσο το δυνατό πιό αντικειμενικά.
Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει στο αθλητικό τμήμα του σταθμού. Τόσο στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, όσο και στις σχετικές ενημερωτικές εκπομπές, οι
σχολιαστές των αγώνων και οι παρουσιαστές των εκπομπών, ειδικότερα οι κκ Αντώνης Κατσαρός και Παύλος Παπαδημητρίου, μεροληπτούν συστηματικά
υπέρ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και ενάντια σε όλες τις αντίπαλες Ελληνικές ομάδες στην ποδοσφαιρική διοργάνωση της Super League.
Κάναμε υπομονή αρκετό καιρό μήπως καταλάβουν το λάθος τους και διορθωθούν, αλλά δυστυχώς η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει. Προφανώς
δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν βρίσκονται σε κάποιο οπαδικό ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό αλλά στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Συμπεριφέρονται αλλαζονικά,
σαν να είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες της ΕΡΤ, και πιθανότατα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.
Θεωρούμε λοιπόν απαράδεκτο να πληρώνουμε (και) εμείς τους -προκλητικά παχυλούς συν τοις άλλοις- μισθούς των κυρίων Κατσαρού και Παπαδημητρίου,
ενώ εκείνοι δεν επιτελούν σωστά το έργο τους. Ζητάμε από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση να τους συστήσει την συμμόρφωσή τους με τους βασικούς κανόνες
δεοντολογίας και στοιχειώδους αντικειμενικότητας αλλά και σοβαρότητας, όπως είχαμε συνηθίσει για δεκαετίες από τους παρουσιαστές της Αθλητικής Κυριακής,
ανέξαρτητα από οπαδικές προτιμήσεις. Αν οι ίδιοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στον ρόλο αυτό και στην κληρονομιά της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής
τηλεόρασης, ας αντικατασταθούν με κάποιους που να είναι διατεθειμένοι να το πράξουν.
Η εικόνα και η φωνή της ΕΡΤ μπαίνουν σε όλα τα σπίτια των Ελλήνων και είναι πολύ σημαντικό να γίνει αντιληπτό από όλους τους αρμόδιους ότι το περιεχόμενο
των εκπομπών θα πρέπει να διατηρεί μια στοιχειώδη αντικειμενικότητα, μια παρουσίαση που να μην προσβάλλει την πλειοψηφία των τηλεθεατών .
Είναι κρίμα να χαλάει η ομολογουμένως καλή εντύπωση που έχει ο κόσμος για την ΕΡΤ λόγω της συμπεριφοράς συγκεκριμένων υπαλλήλων της
οι οποίοι όχι μόνο αμοίβονται πλουσιοπάροχα από το υστέρημα του Ελληνικού λαού αλλά δεν επιτελούν ούτε στο ελάχιστο το καθήκον τους.

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας

Labels: , , ,



Εκατομμύρια κάρτες όμηροι του "Ιού του 2010"



Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική από την 1η Ιανουαρίου 2010 υπάρχει πρόβλημα με 23,5 εκατομμύρια κάρτες της EC οι οποίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανάληψη χρημάτων από τα ATM τόσο στη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό.

Η βλάβη προέρχεται από το γνωστό σε όλους, πρόβλημα του έτους 2000 το οποίο όμως εμφανίστηκε καθυστερημένα το 2010 καθώς ορισμένα ηλεκτρονικά τσιπ τραπεζικών καρτών δεν αναγνωρίζουν το νέο έτος 2010, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας DSGV αυτό δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα ασφάλειας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την DSGV, η πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος θα έχει γίνει «ως την ερχόμενη Δευτέρα».

Labels: , , , ,



O Mozilla Firefox πέρασε τον Internet Explorer


Σύμφωνα με το StatCounter, το γνωστό web statistics site, ο Mozilla Firefox πήρε την πρωτοκαθεδρία του Internet Explorer, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας θεωρούνται από τα πλέον αξιόπιστα, καθώς ο κώδικας του StatCounter έχει ενσωματωθεί σε πάνω από 3.000.000 sites!

Ταυτόχρονα μια άλλη έρευνα από την Net Applications δείχνει τον Chrome να συγκεντρώνει για τον Δεκέμβριο του 2009 τις προτιμήσεις των χρηστών έναντι του Safari.

Απ' ότι φαίνεται η μάχη των browsers καλά κρατεί και είναι λογικό ότι αναμένονται εκ νέου ανακατατάξεις ...

Labels: , , , , ,



How to: Bypass MegaUpload Captcha Limitations



Πριν λίγο καιρό σας είχα γράψει για το πως μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία από το MegaUpload, χωρίς περιορισμούς.

Επειδή όμως αυτός ο τρόπος, όπως ήταν λογικό, σταμάτησε να παίζει μπορείτε να κάνετε τα παρακάτω που μου πρότεινε ο καλός μου φίλος Αλέξανδρος (tech25), τον οποίο και ευχαριστώ.

Τα παρακάτω απαιτούν να έχετε εγκατεστημένο τον Mozilla Firefox, το πάντα χρήσιμο Firefox add-on Greasemonkey (στο οποίο έχουμε αναφερθεί ξανά), καθώς και κάποιων επιπρόσθετων scripts.

How to: Bypass Captcha Limitations @ Megaupload & Netload

1. Κατεβάζουμε το Greasemonkey και το εγκαθιστούμε στον Firefox.

2. Επανεκκινούμε τον Firefox

3. Κατεβάζουμε αυτό το Script και το κάνουμε install μέσω του GreaseMonkey

Εναλλακτικά αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και αυτό το Script έτσι ώστε να μην κάνει
countdown και στο Netload.

4. Επανεκκινούμε τον Firefox.


enjoy....

too many thanks @ tech25 !!

Labels: , , , , ,



Download: Realtek HD Audio Driver R2.40



Ακόμα ένα Driver Update δόθηκε προχθές από την Realtek, το όνομα του Realtek HD Audio Solutions, έφθασε αισίως την έκδοση 2.40 και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αρχεία για Realtek HD Audio Devices.

Changes in Driver Package R2.40:
Realtek HD Audio Driver support all of Realtek HD Audio Codec.
1. Vista/Windows 7 WHQL Supporting: ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC892, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262,ALC267, ALC268, ALC269, ALC270, ALC272, ALC273, ALC887,ALC670, ALC275, ALC680
2. Windows 2000/XP WHQL Supporting: ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC892, ALC861VC, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262, ALC267,ALC268, ALC269, ALC270, ALC272, ALC273, ALC887,ALC670, ALC275, ALC680
3. HDMI Device WHQL Support: ATI HDMI Devices
4. OS Supporting: Microsoft WindowsXP, Widnows2000, Windows Server 2003, Vista, Windows Server 2008, Windows7 - x86/x64
5. Pack with Microsoft High Definition Audio UAAV1.0a(5013)
6. Add/Fix
7. Driver Customizations.
Download : Download Driver for Windows 2000, Windows XP/2003 (32/64 bits) | Mirror | Mirror
Download : Download Driver for Windows 7/ Vista (32/64 bits) | Mirror | Mirror

Link :
Realtek High Definition Audio Driver R2.40


Labels: , , , , , ,



Dev-Team: Χάκεψαν το iPhoneUnlockUK



Σύμφωνα με το iphonehellas, επίθεση δέχτηκε ο server του iPhoneUnlockUK το οποίο και πουλάει (!!!) το δωρεάν unlocking software της Dev-Team σε ανυποψίαστους χρήστες.

Οι hackers “έκλεψαν” τα στοιχεία των 21.000 πελατών της εταιρείας, τα οποία και μεταβίβασαν στην Dev-Team που στην συνέχεια ενημέρωσε με e-mail όλους όσους είχαν πληρώσει ₤19,99 για το software ξεκλειδώματος του iPhone, παροτρύνοντας τους να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω!

Η εταιρεία στάθηκε τυχερή καθώς διατηρούσε τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών σε ξεχωριστό server, αλλιώς θα αντιμετώπιζε πολύ σοβαρότερες συνέπειες…

Labels: , , , ,



Η Digea στην Κεντρική Μακεδονία



Η Digea, ο τηλεοπτικός ψηφιακός πάροχος που συνέστησαν τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, προχώρησε στην εγκατάσταση ψηφιακού σήματος και στην κεντρική Μακεδονία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε χιλιάδες τηλεθεατές να απολαμβάνουν άριστη εικόνα και ήχο.

Οι τηλεθεατές της Κεντρικής Μακεδονίας, από 14 Ιανουαρίου του 2010, θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν άριστη ποιότητα και ήχο με ψηφιακό σήμα για τα κανάλια Alpha, Alter, Antenna, Μακεδονία TV, Mega, Star και Σκαϊ από τις συχνότητες του Χορτιάτη 25 UHF και του Φιλίππειου 29 UHF .

Οι περιοχές που θα καλύπτονται είναι οι Λαγκαδάς, Νέα Καλλικράτεια, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Γιαννιτσά, Σκύδρα, Έδεσσα, Νάουσα, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Αιγίνιο, Κατερίνη, Δίον, Λιτόχωρο Πλαταμώνας κ.α.

Ο στόχος του 60% της πληθυσμιακής κάλυψης της Χώρας θα ολοκληρωθεί με την ευρύτερη περιοχή της Αττικής όπου και θα γίνονται εκπομπές από τον Υμηττό και την Αίγινα μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2010. Οι ευρύτερες περιοχές της Λάρισας (εκπομπή από Δοβρούτσι) και της Πατρας (εκπομπή από Αρόη) έχουν προγραμματισθεί για το 2ο τρίμηνο του 2010.

Υπενθυμίζεται ότι για τη λήψη του ψηφιακού σήματος της Digea απαιτείται τηλεόραση με ψηφιακό δέκτη ή αναλογική τηλεόραση συνδεδεμένη με ψηφιακό αποκωδικοποιητή που υποστηρίζει συμπίεση MPEG4/H.264/AVC.

Labels: , , , , ,



Goodbye 00s! Goodmorning 10s!


ΚΑΛΟ, ΥΓΙΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2010

To MinOtaVr'S BloG εύχεται ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειες σας, να είσαστε πάντα διπλά στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν και είθε το 2010 να γίνει η απαρχή για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον
.

Labels: , , , , , , , , ,