Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Hellas Sat HD via ΟΤΕ Satellite



Μέσα στο Φθινόπωρο αναμένεται να βγει στον αέρα το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΟΤΕ Sattelite.

Ο ΟΤΕ ετοιμάζεται να δοκιμαστεί και στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, λανσάροντας υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω δορυφόρου και μάλιστα υψηλής ευκρίνειας με το «πακέτο» Hellas Sat HD.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «μπουκέτο» περιεχομένου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, δίνοντας έμφαση και στο αθλητικό πρόγραμμα, και θα μπορεί μέσα στους επόμενους μήνες, κάνοντας χρήση της σχετικής άδειας που διαθέτει ο Hellas Sat να εκπέμπει δορυφορικά τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Έτσι ο ΟΤΕ θα ανταγωνιστεί ουσιαστικά τη δορυφορική ψηφιακή πλατφόρμα της Nova η οποία και θα ξεκινήσει από τον Αύγουστο τις πρώτες εκπομπές τηλεοπτικού περιεχομένου σε Full HD, με την στρατηγική της να εστιάζει στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή.

Σημειώνεται ότι ο ΟΤΕ έχει ήδη παρουσία στο χώρο της δορυφορικής εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στη Ρουμανία μέσω της θυγατρικής του Romtelecom.
[via]

Labels: , , , , , ,



Download New Live Essentials




Η Microsoft ανακοίνωσε την ευρεία διάθεση της δοκιμαστικής (beta) έκδοσης της νέας σουίτας εφαρμογών Windows Live Essentials.

Το πακέτο λογισμικού περιλαμβάνει ένα σύνολο δωρεάν εφαρμογών, που δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, να οργανώνουν την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία και να είναι σε επαφή με τους φίλους τους. Η σουίτα Windows Live Essentials περιλαμβάνει Photo Gallery, Movie Maker, Sync, Messenger, Mail και Γονικό Έλεγχο.

Η νέα δοκιμαστική έκδοση συνδυάζει τα οφέλη του cloud computing και του PC, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να έχει τον έλεγχο των αρχείων του και του τρόπου που αυτός θέλει να τα μοιράζεται.

Download: Windows Live Essentials Beta

[via]

Labels: , , , , , ,



YouTube τώρα και με ΒουΒουζέλα


Μας τα είχε που μας τα είχε κάνει τα νευρά τσατάλια ο ήχος της Βουβουζέλας στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, ήρθαν και οι άνθρωποι του YouTube να μας αποτελειώσουν.

Συγκεκριμένα εδώ και 2 ημέρες δόθηκε η δυνατότητα στους χρήστες του να παρακολουθήσουν το video της αρεσκείας τους συνοδεία βουβουζέλας, αρκεί να πατήσει κάποιος το νέο πλήκτρο που απεικονίζει μια ποδοσφαιρική μπάλα.

Η προσθήκη της Βουβουζέλας από το YouTube προκάλεσε πάντως ποικίλες αρνητικές κριτικές από διάφορα blogs, καθώς διάφοροι χρήστες φοβούνται ότι θα γίνει κατάχρηση του μάλλον ενοχλητικού ήχου της.

Αποτέλεσμα αυτού είναι αυτή την στιγμή να έχει εξαφανιστεί το κουμπί με τον ήχο της και λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέσα στην ημέρα τις ανακοινώσεις.

Labels: , , , ,



Download: Mozilla Firefox 3.6.4



Ακόμα ένα update δόθηκε στην κυκλοφορία από το Mozilla Foundation, έτσι ο δημοφιλής browser Mozilla Firefox έφθασε αισίως την έκδοση 3.6.4

What's New in Firefox 3.6.4

Firefox 3.6.4 provides uninterrupted browsing for Windows and Linux users when there is a crash in the Adobe Flash, Apple Quicktime or Microsoft Silverlight plugins.

If a plugin crashes or freezes, it will not affect the rest of Firefox. You will be able to reload the page to restart the plugin and try again.

Firefox 3.6.4 also fixes the following issues found in previous versions of Firefox 3.6:

Please see the complete list of changes in this version. You may also be interested in the Firefox 3.6.3 release notes for a list of changes in the previous version.

Όσοι δεν θέλετε να περιμένετε το automatic update δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε από το παρακάτω links.

Download : Mozilla Firefox 3.6.4 x32
Download : Mozilla Firefox 3.6.4 x64

Labels: , , , , ,



iPhone 4: Τα Πρώτα Προβλήματα



Δεν μας τα λέει καλά η Apple καθώς το νέο iPhone 4, κατά το πάντα έγκυρο gizmodo, έχει δύο βασικά ελαττώματα τα οποία έδωσε και σε βίντεο.

Συγκεκριμένα, οι δύο κεραίες της νέας συσκευής απ' ότι φαίνεται παρουσιάζουν μία σοβαρή δυσλειτουργία όταν ο χρήστης έχει την συσκευή στα χέρια του. Για την ακρίβεια… πέφτει το σήμα της συσκευής! Με λίγα λόγια, εάν μιλάτε στο τηλέφωνο κρατώντας τη συσκευή απλά δεν θα μπορείτε γιατί δεν θα έχετε σήμα.

Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νέα συσκευή αφορά την οθόνη, και συγκεκριμένα κάποια κίτρινα σημεία τα οποία εμφανίζονται σε αυτή.

H επίσημη απάντηση της Apple, δια στόματος Steve Jobs, είναι να αποφεύγουμε να το κρατάτε από την κάτω αριστερή πλευρά έτσι ώστε να μην καλύπτονται οι δύο πλευρές της μαύρης λωρίδας στη μεταλλική ζώνη, εναλλακτικά η χρήση θήκης ή ειδικού αυτοκόλλητου για την «ευαίσθητη» περιοχή μονώνει την κεραία και περιορίζει το πρόβλημα, αναφέρει η Apple.

Προβλήματα αντιμετωπίζει όμως και το iPhone 3G με το νέο λογισμικό iOS 4 καθώς το νέο λογισμικό είναι πολύ «βαρύ» για την συγκεκριμένη συσκευή με αποτέλεσμα όλες του οι λειτουργίες να καθυστερούν να αποκριθούν στις επιλογές του χρήστη.

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα η συσκευή χρειάζεται το διπλάσιο χρόνο απ’ ότι χρειαζόταν με το προηγούμενο λογισμικό 3.1.3.

Υπενθυμίζεται ότι το Gizmodo ήταν εκείνο το site που παρουσίασε πριν της ώρας του το νέο iPhone 4 με αποτέλεσμα να απαγορευτεί από την Apple η είσοδος των δημοσιογράφων του στο WWDC. [via]

Labels: , , , ,



First Look: Swype o Aντικαταστάτης του T9


Ο δημιουργός του Τ9 Κλιφ Κούσλερ, λάνσαρε μια νέα τεχνολογία πληκτρολόγησης με την ονομασία Swype, βάζοντας τέλος έτσι, στην αργή πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μας .

Με το Swype ο χρήστης αντί να πατάει μεμονωμένα πλήκτρα, αρκεί να σύρει το δάχτυλό του από το ένα γράμμα στο άλλο, με μια ρέουσα και γρήγορη κίνηση, δίνοντας του έτσι ταχύτερους χρόνους πληκτρολόγησης.

Με λίγα λόγια θα έχουμε πλέον «κύλιση» από γράμμα σε γράμμα, αντί της ξεχωριστής επιλογής με το πάτημα του κάθε γράμματος, για την λέξη που επιθυμούμε να γράψουμε.

Το ειδικό πρόγραμμα που θα περιέχεται στις νέες mobile devices θα υπολογίζει ποια λέξη θέλουμε να γράψουμε με βάση τον συνδυασμό των γραμμάτων που πατήσαμε.

Οι κινήσεις μας μάλιστα δεν χρειάζεται να είναι ακριβείς, επειδή το λογισμικό «καταλαβαίνει» ποια λέξη έχουμε στο μυαλό μας αυξάνοντας έτσι κατά 30% την ταχύτητα πληκτρολόγησης ενός μηνύματος.

Ήδη χρησιμοποιείται σε επτά έξυπνα κινητά που διατίθενται στην αμερικανική αγορά και ως το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον 50 μοντέλα σε ολόκληρο τον κόσμο και όπως είναι αναμενόμενο θα το δούμε και στα Ελληνικά.
[via]

Labels: , , , , ,



Αυξήσεις στην Αττική Οδό



Από παντού βάλλονται οι εργαζόμενοι..

Δεν τους έφταναν τα σκληρά οικονομικά μέτρα έρχεται από την 1η Ιουλίου 2010 και η αύξηση στις τιμές των διοδίων της Αττικής Οδού, λόγω ΦΠΑ.

Οι νέες τιμές είναι οι εξής:

* Μοτοσικλέτες: Από 1,30 ευρώ σε 1,40 ευρώ
* ΙΧ: Από 2,70 ευρώ σε 2,80 ευρώ
* Μικρά και μεσαία φορτηγά και λεωφορεία: Από 6,70 ευρώ σε 7,00 ευρώ
* Μεγάλα φορτηγά: Από 10,80 ευρώ σε 11,20 ευρώ.
* e-PASS Εxpress σε 2,52
* e-PASS Friendly-Business 2,52 ευρώ, 2,24 ευρώ ή 1,96 ευρώ, ανάλογα των διελεύσεων.
* e-Pass Bonus διατηρείται η δυνατότητα των 15 δωρεάν διελεύσεων εντός εκάστου μηνός.

Όπως και να έχει αλγεινή εντύπωση προκαλεί η εν λόγω αύξηση καθώς θα μπορούσε να απορροφηθεί από την κοινοπραξία όπως έγινε άλλωστε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μην ξεχνάμε ότι για ακόμη μια φορά πρωτοτυπούμε ως χώρα καθώς πληρώνουμε διόδια στην είσοδο αντί στην έξοδο καταβάλλοντας μάλιστα όλο το κόμιστρο ανεξαρτήτου εξόδου προορισμού.

Σημειώνεται ότι η Αττική Οδός είχε υπολογιστεί ότι θα' έπιανε το μέγιστο της χωρητικότητας της μετά τα 5 - 7 χρόνια κι έπιασε το 90% της κίνησης στον 2ο χρόνο, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τα κέρδη της κοινοπραξίας όσο και της πτώσης της μέσης ωριαίας ταχύτητας, με τα ατελείωτα bottleneck στις εξόδους, εν ώρα αιχμής.

Labels: , , ,



nVIDIA GeForce Driver 257.21 WHQL


Ακόμα ένα update είχαμε από την nVidia, όπου και δόθηκαν στο κοινό drivers της σειράς ForceWare φθάνοντας έτσι στην version 257.21.

What’s New in Version 257.21 (Windοws 7/ WHQL)

Additional Information:

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάστε εδώ.

Labels: , , , ,



iPhone: Κυκλοφόρησε το iOS 4

Πριν από λίγες ώρες δόθηκε από την Apple το iOS 4 για iphone και ipod συσκευές.

Όπως πολύ σωστά μας ενημερώνει το πάντα έγκυρο iphonehellas πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση της συσκευής σας θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας τα παρακάτω: Όσοι δεν μπορείτε να περιμένετε την αναβάθμιση μέσω του iTunes δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τα firmware εδώ ανάλογα με τη συσκευή σας.

Download:
iPhone 3G iOS 4

Download: iPhone 3GS iOS 4

Download: iPod touch 2G iOS 4

Download: iPod touch 3G iOS 4

Labels: , , , , ,



How to: Enable Tethering to Vodafone iPhones



Δεν είναι λίγοι οι χρήστες iPhone οι οποίοι αναβαθμίστηκαν με τα τελευταία settings - firmware updates και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλέον το Data Tethering την γνωστή σε όλους λειτουργία, που είναι υπεύθυνη για το μοίρασμα της σύνδεσης Internet του iPhone στον υπολογιστή μας.

Επειδή κάτι τέτοιο είναι πολύ χρήσιμο και δεν λέει να χάνονται στα καλά καθούμενα τέτοια services παρακάτω σας έχω τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να παρακάμψουμε το κλείδωμα απελευθερώνοντας και πάλι την συσκευή μας από τα δεσμά της Apple και της Vodafone.

O παρακάτω οδηγός του iClarified είναι μια ευγενική προσφορά του φίλου και αδελφού ktsak τον οποίο και ευχαριστώ για την μετάφραση και τον χρόνο του, επίσης Too many thanks to carpenoctum for the screen shots!

Για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν free, προτού το αγοράσουν, μπορούν να προσθέσουν το repo του xsellize και να κατεβάσουν το MyWi (No Rock) κάνοντας search στο Cydia, παραλείποντας έτσι τα βήματα 3 έως 10 του παρακάτω οδηγού.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο παρακάτω οδηγός είναι ΜΟΝΟ για jailroken iPhones.

-=Data Tethering for Jailbroken iPhones=-

Βήμα 1

Πατήστε να φορτώσει το Cydia απο το Springboard του iPhone.

Βήμα 2

Επιλέξτε την καρτέλα Sections στο κάτω μέρος της οθόνης.

Βήμα 3

Επιλέξτε το System απο τη λίστα των Sections

Βήμα 4

Επιλέξτε το MyWi (No Rock) από τη λίστα των Packages.

Βήμα 5

Πατήστε το κουμπί Appsidy Buy στο πάνω δέξια σημείο της οθόνης. Με αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί η αγορά της εφαρμογής πληρώνοντας $9.99 με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Βήμα 6

Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή της εφαρμογής θα επιστρέψετε στην οθόνη με τις οδηγίες όπου θα πατήσετε το κουμπί Install στο πάνω δεξιά σημείο της οθόνης.

Βήμα 7

Πατήστε το κουμπί Confirm για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Βήμα 8

Όταν ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγκατάσταση πατήστε το μεγάλο κουμπί Restart SpringBoard.


Βήμα 9
Πατήστε να φορτώσει η εφαρμογή MyWi απο το Springboard του iPhone.

Βήμα 10

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που τρέχετε την εφαρμογή θα σας ζητηθεί να πατήσετε το κουμπί Authenticate για να επικυρώσετε την αγορά σας.

Βήμα 11

Μόλις ολοκληρωθεί η επικύρωση, το MyWi θα προβεί σε respring πριν την εκκίνηση του.

Βήμα 12

Μετά το respring ξεκινήστε το MyWi. Θα ερωτηθείτε εαν αποδέχεστε την Άδεια Χρήσης και την προειδοποίηση για την επιβάρυνση λόγω χρήσης απο τον πάροχο του δικτύου σας.

Βήμα 13

Επιλέξτε το πεδίο WiFi Name και καταχωρείστε το όνομα που θα θελατε να χρησιμοποιείται για να φαίνεται το ασύρματο δίκτυο σας.

Βήμα 14

Επιλέξτε το πεδίο WiFi Channel για να επιλέξετε το ασύρματο channel που θα εκπέμπει το δίκτυο σας.

Βήμα 15

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το WEP Security τοποθετήστε το διακόπτη στη θέση ON.

Τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα κωδικό στο πεδίο WEP Key. Να θυμάστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αριθμούς από το 0-9 και γράμματα από το A-F.

Βήμα 16

Εάν επιθυμείτε το iPhone σας να παραμένει συνδεδεμένο στον Η/Υ σας μέσω USB ή Bluetooth μπορείτε να θέσετε το διακόπτη USB and Bluetooth στη θέση ON.

Βήμα 17

Όταν είστε έτοιμοι για να χρησιμοποιήσετε το wireless hotspot σας, θέστε το διακόπτη WiFi Tethering στη θέση ON . Το MyWi θα σας προειδοποιήσει οτι η δημιουργία ενός hotspot θα προκαλέσει αύξηση της κατανάλωσης της μπαταρίας. Πατήστε το μεγάλο κουμπί OK για να συνεχίσετε.

Βήμα 18

Το MyWi θα ξεκινήσει πλέον να εκπέμπει το ασύρματο δίκτυο με το όνομα που επιλέξατε νωρίτερα. Χρησιμοποιήστε τον Η/Υ σας για να ψάξετε για δίκτυα και να συνδεθείτε στο ασύρματο hotspot που δημιουργήσατε!

Labels: , , , , ,



First Look: YouTube First Look: YouTube editor


O YouTube editor, είναι γεγονός .

Αυτό που επιθυμούσαν εδώ και πολλά χρόνια οι χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας έγινε πραγματικότητα!

Ο νέος editor προς το παρόν θα συνενώνει μόνο videos και θα αφαιρεί τα κομμάτια που δεν επιθυμεί ο χρήστης να συμπεριληφθούν στο νέο video, μελλοντικά όμως οι ανθρωποι του Youtube υπόσχονται επιπρόσθετες δυνατότητες όπως την προσθήκη εφέ μετάβασης από το ένα video στο άλλο.

Το μόνο άσχημο είναι ότι εξακολουθεί να υπάρχει ο περιορισμός του 10 λεπτού video με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα μεγάλα videos.

Labels: , , , , ,



Η Αττική εισήλθε στην Ψηφιακή Εποχή


Όλα πήγαν κατ' ευχήν!!

Έτσι χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η έναρξη της ψηφιακής εποχής για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Αττικής (και όχι μόνο) .

Οι συχνότητες εκπομπής ψηφιακού σήματος για την Αττική είναι οι 46 και 47, από ότι διαφαίνεται, η Digea κερδίζει το μεγάλο στοίχημα, ξεκινώντας έτσι με απόλυτη επιτυχία τις ψηφιακές μεταδόσεις της, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 18 Ιουνίου 2010.

Labels: , , , , ,



Nintendo 3DS η τρισδιάστατη παιχνιδομηχανή



Η μόδα που θέλει ότι έχει οθόνη να είναι 3D πέρασε και στις κονσόλες παιχνιδιών με πρώτη να ανοίγει τον χορό την Nintendo όπου στα πλαίσια της E3 2010 παρουσίασε την δική της πρόταση για τρισδιάστατο παιχνίδι.

Ο λόγος για το Nintendo 3DS, το οποίο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του παράλληλου φραγμού όπου και δεν απαιτεί τα ειδικά 3D γυαλιά που έχουμε συνηθίσει σε αντίστοιχες υλοποιήσεις.

Έτσι το 3DS έρχεται με δύο οθόνες, μία για την προβολή της τρισδιάστατης εικόνας και μία για το χειρισμό της φορητής κονσόλας μέσω λειτουργιών αφής.

Το εντυπωσιακό είναι ότι πίσω από την πρώτη οθόνη, βρίσκεται μία δεύτερη LCD οθόνη η οποία προβάλει οριζόντιες γραμμές κατά μήκος της οθόνης επιτρέποντας έτσι στον χρήση να βλέπει κάθε φορά ένα διαφορετικό σύνολο από pixels, προσφέροντας μάλιστα την δυνατότητα
απενεργοποίησης της παίζοντας και δισδιάστατα παιχνίδια.

Το 3DS υπολογίζεται να δοθεί στην αγορά κοντά στα Χριστούγεννα του 2010 αντικαθιστώντας έτσι το υπάρχον DS.
[via]

Labels: , , , ,



Ελεύθερο το Connex tv στον Hellasat



Tο Connex TV ξεκίνησε ελεύθερες δοκιμαστικές εκπομπές στον Hellasat στην συχνότητα 12729.00 H - Txp: 24 - Δέσμη: F1 DVB-S2 (8PSK) - 30000 3/4 με τα 23 από τα 32 κανάλια του πακέτου να είναι προς το παρών ελεύθερα.

Για περισσότερα δεν έχετε παρά να δείτε εδώ όπου και οι πάντα ψαγμένοι χρήστες του sdtv.gr μας ενημερώνουν σχετικά.

Labels: , , , , , , ,



Εμπορικά Διαθέσιμο το Νέο Office 2010

http://thecoolgadgets.com/wp-content/uploads/2009/12/office2010.jpg
Η εμπορική διάθεση του Office 2010 στην αγγλική γλώσσα ξεκίνησε και επίσημα εχθές Τρίτη 15 Ιουνίου.

Η αντίστοιχη Ελληνική έκδοση θα φτάσει στις προσθήκες των καταστημάτων στις 27 Αυγούστου, σύμφωνα πάντα με ανακοίνωση της Microsoft Hellas.

Η νέα έκδοση του Office διατίθεται προεγκατεστημένη σε υπολογιστές των εταιρειών Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony και Toshiba, μεταξύ άλλων.

To Office 2010 περιλαμβάνει για πρώτη φορά online, δωρεάν εκδόσεις του Word, του Excel και άλλων εφαρμογών οι οποίες τρέχουν μέσω του browser.

Αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι τα δωρεάν «Office Web Apps» είναι απάντηση στο Google Docs, τη σουίτα διαδικτυακών εφαρμογών που χρησιμοποιεί ήδη το 4% των επιχειρήσεων.

Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα για τους εταιρικούς πελάτες, το Office 2010 είναι ήδη διαθέσιμο από τα τέλη Απριλίου.

[via]

Labels: , , , , ,



Το iPhone παίζει Flash (;)



Το παραπάνω video έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Apple, καθώς δείχνει το iPhone να παίζει Flash περιεχόμενο.

O άνθρωπος που είναι πίσω από αυτό το video είναι ο Comex, ο οποίος και είναι ο δημιουργός του Spirit του πιο εύκολου έως τώρα τρόπου Jailbreak.

Όπως και να έχει οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και όλοι περιμένουν τις κινήσεις τόσο του προγραμματιστή όσο και των ανθρώπων της Apple.

Labels: , , , , , , ,



Dangerous Points for iGO Primo Users


'Eνα νέο update των Dangerous Points GR είχαμε σήμερα, ειδικά για τους χρήστες του iGO Primo (αντικαταστάτη του iGO Amigo) το οποίο και υπόσχεται να κάνει τις πλοηγήσεις μας ακόμα καλύτερες!

Υπενθυμίζεται οτι όσοι θέλετε μπορείτε να στείλετε τις συντεταγμένες σας με μια μικρή περιγραφή των επικίνδυνων σημείων που έχετε, στο email dangerouspoints@gmail.com.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε και στην σελίδα των DP GR.

Total Points

Στροφές:938
Σημεία: 90
Διασταυρώσεις:228
Δρόμοι:43
Διαβάσεις τρένου: 13

ΣΥΝΟΛΟ ΣΗΜΕΙΩΝ 1312

Download:DP_GR_08_09 iGO Primo
Download:Destinator Common Users Download: DP_GR_U_08_09.CAB
Download:DP_GR_08_09_Experts.rar___

Labels: , , , , , , , ,



Footytube το Youtube του Ποδοσφαίρου



Ένα νέο σχετικά website έκανε την εμφάνισή του τελευταία και υπόσχεται να γίνει το ποδοσφαιρικό youtube.

Ο λόγος για το footytube το οποίο και είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε ποδοσφαιρικό περιεχόμενο και videos!

Βλέπετε οι αυξημένες online ανάγκες των ποδοσφαιρόφιλων σε συνδυασμό με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου επίσπευσαν τη λειτουργία του εν λόγω website το οποίο και αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το Μουντιάλ.

Labels: , , , , ,



Hiren's BootCD 10.5


Update your Records... ακόμα ένα Update του Hiren's BootCD δόθηκε από τον Hiren's.

Όπως έχουμε ξαναγράψει το Hiren's Boot CD είναι το κορυφαίο Bootable CD διαχείρισης και διάσωσης δεδομένων, κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια και σίγουρα θα σας βγάλει από τις δύσκολες καταστάσεις.

Το νέο update έφτασε την έκδοση 10.5 και σας περιμένει να το κατεβάσετε!

Labels: , , , , , ,



nova HD: Ξεκινάει τον Αύγουστο


Όπως και σας είχαμε ενημερώσει, έγινε εχθές η επίσημη παρουσίαση του nova HD.

Όπως θα δείτε όμως παρακάτω, δεν υπάρχει πουθενά κάποια αναφορά περί τις ακολουθούμενης τιμολογιακής πολιτικής και είναι πραγματικά απορίας άξιο τι παρουσίαση είναι αυτή που δεν ανακοινώνονται οι τιμές .


Παρόλα αυτά, απ' ότι γράφεται από χρήστες του sdtv.gr, η τιμή του νέου πακέτου HD ενδέχεται να κοστίζει 5€ επιπλέον και η τιμή του NovaBox HD να ξεκινάει από τα 50€.

Παρακάτω το δελτίο τύπου:
Σήμερα η επίγεια αναλογική τηλεόραση κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, η Nova συμπληρώνει 10 χρόνια ψηφιακής δορυφορικής εκπομπής, δίνοντας στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να βλέπουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ποιοτική ψηφιακή εικόνα και ήχο σε όλη την Ελλάδα.

Η High Definition TV αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ψηφιακής μετάδοσης. Επιτυγχάνει έως και πέντε φορές υψηλότερη ευκρίνεια, συγκρινόμενη τόσο με αναλογικό, όσο και με ψηφιακό Standard Definition σήμα.


Με HD η εικόνα είναι τόσο καθαρή που η τηλεόραση μοιάζει περισσότερο με παράθυρο στον έξω κόσμο, παρά με οθόνη τηλεόρασης. Ο ήχος περνά σε άλλη Dolby Digital εποχή. Η Nova με την τεχνολογία HD θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, το πώς βιώνουμε μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία, διότι υψηλή ευκρίνεια στον ήχο και στην εικόνα σημαίνει, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.


Από τα τέλη καλοκαιριού, στη Nova θα βλέπετε τις τελευταίες κινηματογραφικές πρεμιέρες, πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές από το Χόλυγουντ και απ’ όλο τον κόσμο, αγώνες της ελληνικής Superleague, της αγγλικής Premier League, του Champions League, του Europa League, αλλά και πληθώρα άλλων αθλητικών γεγονότων σε High Definition.


Το κινηματογραφικό Novacinema HD και 2 αθλητικά κανάλια, το Novasports HD και το Eurosport HD, θα είναι στη διάθεση των συνδρομητών Nova και σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμα περισσότερα κανάλια θα προσφέρονται με την τεχνολογία HD.


Προϋπόθεση για να αποκτήσετε πρόσβαση στα HD κανάλια της Nova είναι να είστε ενεργός συνδρομητής σε ένα από τα ακόλουθα 3 πακέτα: Full Pack, Sports +value, Cinema +value, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε σε HD αντίστοιχο πρόγραμμα με αυτό της συνδρομής σας. Π.χ. ο συνδρομητής στο Sports +value θα μπορεί να δει τα 2 αθλητικά κανάλια Novasports HD και Eurosport HD, με το Cinema +value θα παρακολουθεί το Novacinema HD και το Eurosport HD, ενώ με το Full pack θα έχει στη διάθεσή του και τα 3 HD κανάλια.


Απαραίτητος εξοπλισμός:

• Αποκωδικοποιητής NovaBox HD ή NovaBox HD PVR
• Δορυφορική κεραία/δίσκος με Universal LNB
• Nova Κάρτα Πρόσβασης (Smart Card)

Αναγκαίος εξοπλισμός από τα Καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών:

• Τηλεοπτικός δέκτης Full HD (προτεινόμενος) ή HD Ready (είναι χαμηλότερης ανάλυσης από τους Full HD)


• Καλώδιο HDMI για τη σύνδεση του NovaBox με την τηλεόραση

Για υφιστάμενους συνδρομητές Nova, απαιτείται απλά η αντικατάσταση του παλιού αποκωδικοποιητή με το νέο NovaBox HD. Δεν απαιτείται αλλαγή κατόπτρου ή ειδικό LNB.


Μπουκέτο Νova HD

Το μπουκέτο HD της Νova θα περιλαμβάνει αρχικώς 3 κανάλια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές μέσω των HD αποκωδικοποιητών Pace. Πιο συγκεκριμένα το μπουκέτο HD περιλαμβάνει ένα κανάλι με ταινίες, το Novacinema HD, ένα κανάλι με αθλητικό περιεχόμενο το Novasports HD και το Eurosport HD.

Novacinema HD

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό κανάλι σε μετάδοση υψηλής ευκρίνειας, εγγυάται περισσότερο γέλιο, περισσότερη συγκίνηση, ακόμη μεγαλύτερη έκρηξη αδρεναλίνης. Η πιστότητα χρωμάτων, ο συγκλονιστικά άρτιος ήχος, η λεπτομέρεια κινήσεων και συσπάσεων προσώπου, αναδεικνύουν τις μεγάλες ερμηνείες και μεταδίδουν στο θεατή ακόμη πιο έντονα κινηματογραφικά βιώματα και ζωντανά αισθήματα. Το Novacinema HD θα ξεκινήσει την μετάδοσή του την 1η Σεπτεμβρίου 2010. Το κινηματογραφικό κανάλι θα εκπέμπει από τις 9 το πρωί έως τις 2 τα ξημερώματα ταινίες αποκλειστικά σε high definition. Το πρόγραμμά του θα συμβαδίζει με το πρόγραμμα του Novacinema1, το κανάλι δηλαδή που προβάλλονται οι πρεμιέρες.

Σε συνεργασία με όλα τα Studios του Hollywood : DISNEY, WARNER, COLUMBIA, UNIVERSAL, PARAMOUNT, FOX, MGM και τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους διανομείς (indies): HBO, LIONSGATE, VOLTAGE, όλες οι ταινίες πρώτης τηλεοπτικής μετάδοσης θα είναι διαθέσιμες σε HD.


Κάποιες από τις ταινίες που θα απολαύσουμε σε HD είναι : Star Trek XI, Transformers 2, Harry Potter και ο Ημίαιμος Πρίγκηπας, The Hangover, Angels & Demons, Up, I hate Valentine’s Day, Coraline, Fast & Furious 4, State of Play, Spacebuddies, G-Force, Spread, Last Chance Harvey, Fame, OSS 117 Rio ne repond plus, Public enemies, Bad Lieutenant Port of Call New Orleans, Gamer, Talking, Woodstock.


Εκτός από τις ταινίες σε high definition θα μεταδοθούν και κάποιες επιλεγμένες σειρές, όπως το CSI, Μentalist, How I met your mother και το Entourage. Και φυσικά τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία, Academy Awards (Oscars) , Golden Globes.


Επίσης, οι νέες ελληνικές συμπαραγωγές της Nova είναι γυρισμένες σε High definition όπως για παράδειγμα, H Κληρονόμος καθώς και η Ψυχή Βαθιά του Παντελή Βούλγαρη, θα δημιουργήσουν «υψηλές εντυπώσεις» με την πρεμιέρα τους σε High definition την καινούρια σεζόν.


Novasports HD

Το κανάλι Novasports HD θα προβάλει κάθε αγωνιστική τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε HD. Στο πρόγραμμα του αθλητικού καναλιού θα περιλαμβάνονται επίσης, επιλεγμένοι αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου (Champions League και Europa League), καθώς και επιλεγμένοι αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα GT1 και άλλα αθλήματα.

Το κανάλι θα μεταδίδει σε high definition επιλεγμένους αγώνες των σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων σε ζωντανή σύνδεση. Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία της Nova, αφού για πρώτη φορά ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Ελλάδα θα καλύπτονται με πλήρως εκσυγχρονισμένα HD van για την καλύτερη δυνατή ποιότητα παραγωγής εικόνας.


Τέλος, το Novasports HD επιφυλάσσει μικρές εκπλήξεις και από άλλα αθλήματα για τους συνδρομητές της Nova.


Eurosport HD

Το αθλητικό high definition πρόγραμμα της Nova, ενδυναμώνεται με την ένταξη του διεθνώς αναγνωρισμένου καναλιού Eurosport HD, από 1ης Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι, που μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics: European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, Superbike World Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού θα μετατρέπεται από standard definition σε high definition (up conversion).

Σήμερα, τα κανάλια Eurosport και Eurosport 2 συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή αθλητικά κανάλια στην Ελλάδα και το Eurosport HD θα προσφέρει στους τηλεθεατές ακόμα πιο ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HD.

Labels: , , , , , , ,



Best Fifa 2010 Match Calendar



Ένα τρομερό εργαλείο έκανε την εμφάνισή του στο website της marca, το οποίο και υπόσχεται μέσω τους πολύ απλού και κατανοητού interface του να κάνει τους φίλους της στρογγυλής θεάς ακόμα πιο ενημερωμένους .

Το συγκεκριμένο match calendar δεν θα πρέπει να λείπει από κανέναν gadgetακια ποδοσφαιρόφιλο που σέβεται τον εαυτό του, καθώς περιλαμβάνει όλες τις Εθνικές Ομάδες και τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.

Ακόμα προλαβαίνετε λοιπόν να το επισκεφθείτε και να το βάλετε στα bookmarks σας καθώς οι αγώνες ξεκινάνε αύριο Παρασκευή.

Labels: , , , , ,



Virus Alert: Μολυσμένα Games χρεώνουν Users


Σύμφωνα με το reuters και με δήλωση του CEO της εξειδικευμένης εταιρίας ασφαλείας για φορητές συσκευές, Lookout ανακοινώθηκε ότι έχουν δοθεί παιχνίδια για Windows smartphones τα οποία είναι μολυσμένα με κακόβουλο κώδικα.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να χάνεται ο έλεγχος της συσκευής και να πραγματοποιούνται premium rate κλήσεις σε χώρες όπως η Σομαλία, Ιταλία, Ν. Κέιμαν, κ.α.

Τα μολυσμένα παιχνίδια, 3D Anti-Terrorist και PDA Poker Art, είναι διαθέσιμα σε sites με πειρατικό software.

Καλό είναι λοιπόν να προσέχουμε για να έχουμε καθως οι πολύ υψηλής χρέωσης υπηρεσίες ελέγχονται από αυτούς που είναι πίσω από την μόλυνση των παιχνιδιών με το κακόβουλο λογισμικό.


[via]

Labels: , , , ,



Παρουσίαστηκε τo iPhone 4



Παρουσιάστηκε σήμερα στην WWDC 2010, από τον Steve Jobs, το πολύ αναμενόμενο iPhone 4.

νέα χαρακτηριστικά του νέου jesus phone είναι:
* Βελτιωμένη μπαταρία με χρόνο ομιλίας σε 3G 7 ώρες, 3G browsing 6 ώρες, WiFi browsing 10 ώρες, video 10 ώρες, μουσική 40 ώρες, standby 300 ώρες ή 12.5 μέρες

* Front face camera για video calls

* microSIM όπως έχει και το iPad

* Κάμερα με ανάλυση 5 megapixels, LED flash (!), 5X digital zoom αλλά και με illuminated sensor


* Δυνατότητα λήψης HD Video 720p στα 30fps


* Δεύτερο μικρόφωνο για noise cancellation


* Νέα οθόνη, αποκαλούμενη Retina Display, με ανάλυση 960×640 αλλά ίδιες διαστάσεις με την παλιά (3,5")


* Τρισδιάστατο γυροσκόπιο που βελτιώνει πολύ την εμπειρία στα παιχνίδια, ενώ παράλληλα, βοηθά πολύ στο σύστημα GPS


* Λειτουργικό iPhone OS 4 (έχει νέα ονομασία iOS 4)


* WiFi 802.11n

* Ειδική κατασκευή και τοποθέτηση των τριών κεραιών πάνω στο αλουμινένιο σώμα του κινητού



Η τιμή του iPhone 4 με συμβόλαιο 2 ετών με την AT&T ( ίδια με αυτή του iPhone 3GS) :
* iPhone 4 16GB: $199
* iPhone 4 32GB: $299
Διαθεσιμότητα του iPhone 4:
* Διαθέσιμο από 24 Ιουνίου σε 5 χώρες: ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, UK και Ιαπωνία.

* Διαθέσιμο μέσα στον Ιούλιο σ΄ακόμα 18 χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδάς, Δανία, Φιλανδία, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Νέα Ζηλανδία, Σινγκαπούρη, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία

* Διαθέσιμο μέσα στον Αύγουστο σε 24 ακόμα χώρες (ελπίζουμε η Ελλάδα να είναι σε αυτό το “πακέτο”)

* Διαθέσιμο μέσα στον Σεπτέμβριο σε 44 ακόμα χώρες.
[via]

Labels: , , , ,



Παρουσιάζεται επίσημα το nova HD


Για το ότι η nova κάνει δοκιμαστικές HD εκπομπές από τον Νοέμβριο, με πρόθεση να δώσει HD πακέτο μέσα στο καλοκαίρι, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, αυτό που δεν ξέραμε όμως ήταν το πότε ακριβώς αυτό θα γίνει.

Τελικά αυτό έγινε γνωστό μόλις προχθές ,όπου σύμφωνα με πρόσκληση που απέστειλαν οι άνθρωπο της nova, καλούνται όλοι οι δημοσιογράφοι να δώσουν το παρόν στην παρουσίαση του nova HD προγράμματος της που θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιουνίου.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για 4 κανάλια υψηλής ευκρίνειας, τα NovaCinema 1 HD, NovaSports 1 HD, Discovery HD και Eurosport HD, τα οποία θα προσφέρονται στη μορφή πακέτου, καθώς και για αποκωδικοποιητές, οι οποίοι θα "δένονται" μαζί την αντίστοιχη κάρτα της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η nova σταμάτησε την συνεργασία με την panasat και τα ερωτήματα που γεννιούνται σχετικά με το όλο εγχείρημα είναι πολλά, καθώς δεν ξέρουμε ακόμα ούτε ποιος θα είναι ο νέος HD αποκωδικοποιητής και αν μπορούν να υποστηρίζονται άλλοι πλην του εργοστασιακού, ούτε ποιο θα είναι το έξτρα κόστος για το HD πακέτο.

Όπως και να έχει ευελπιστούμε σε λογική τιμολογιακή πολιτική, γιατί ελέω οικονομικής κρίσης πολύ δύσκολα θα δώσει κάποιος το κάτι παραπάνω, ακόμα και αν αυτό είναι το πολυπόθητο, για τον υποβαθμισμένο τεχνολογικά Έλληνα θεατή, HD.

Labels: , , , , , , ,



FreeAppADay coming to App Store



Για το FreeAppADay το οποίο μας προσφέρει κάθε ημέρα δωρεάν applications για το iPhone μας έχουμε μιλήσει και παλαιότερα.

Το FreeAppADay λοιπόν, δημιούργησε την δική του εφαρμογή για το iPhone μέσω της οποίας θα μπορείτε να ενημερώνεστε και να κατεβάζετε απευθείας στη συσκευή σας τα προσφερόμενα παιχνίδια της ημέρας!

Η εφαρμογή του FreeAppADay θα διατεθεί μέσω του App Store στις 8 Ιουνίου και από οτι λέγεται αναμένεται να υπάρξει και μία συνεργασία που θα προκαλέσει πάταγο...
[via]

Labels: , , , , , ,



SKY Mondiale HD



Το SKY Italia από τις 11 ΙΟΥΝΙΟΥ έως και τις 11 ΙΟΥΛΙΟΥ θα εντάξει στο πακέτο τoυ 4 νέα HD κανάλια αποκλειστικά για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα κανάλια θα έχουν τις παρακάτω ονομασίες:

Mondiale 1 HD στην συχνότητα 12341V - 27500 - 2/3 - DVB-S2
Mondiale 2 HD στην συχνότητα 11996V - 27500 - 2/3 - DVB-S2
Mondiale 3 HD στην συχνότητα 11996V - 27500 - 2/3 - DVB-S2
Mondiale 4 HD στην συχνότητα 11996V - 27500 - 2/3 - DVB-S2

Προς το παρόν μόνο το Mondiale 1 HD έχει κανονική ροή προγράμματος...
[via]

Labels: , , , , ,



Αdidas Jabulani η Τεχνολογία σε μια Μπάλα


Όλη η τεχνολογία σε μια μπάλα...

Η επίσημη μπάλα του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2010, adidas Jabulani αναμένεται να είναι ο πρωταγωνιστής στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Η μπάλα που δημιούργησε η adidas ανταποκρίνεται πλήρως ή και ξεπερνά τις απαιτητικές προδιαγραφές που έχει ορίσει η FIFA και έχει υποβληθεί σε δεκάδες δοκιμές στα εργαστήρια του Πανεπιστήμιου του Loughborough, όπου αποδείχθηκε επιστημονικά η σταθερότητα και η ακρίβειά της κατά τη διάρκεια της πτήσης(!!).

Από τον Δεκέμβριο του 2009 η adidas Jabulani χρησιμοποιήθηκε στο υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο της premier league στη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Αυστρία, τη Ρωσία, την Ελβετία την Αργεντινή και την Νότια Αφρική, με τα σχόλια των παικτών να είναι θετικά.

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι να φέρει στην Εθνική μας την ίδια τύχη με αυτήν που μας έφερε η adidas roteiro, επίσημη μπάλα του Euro 2004.

[via]

Labels: , , , , ,



iPhone 4.0 με λειτουργία Φακού



Σύμφωνα με το iPhone Hellas ένα νέο χαρακτηριστικό ανακαλύφθηκε στην τελευταία έκδοση του iPhone OS 4.0 που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στο video, με τρία συνεχόμενα πατήματα του sleep/wake button και όταν το iPhone είναι σε κατάσταση κλειδωμένης οθόνης, ενεργοποιείται η λειτουργία "φακού" (flashlight).

Αν είναι bug ή ένα νέο feature ο χρόνος θα το δείξει....

Labels: , , , ,



Mundial: Το Πρόγραμμα Μεταδόσεων της ΝΕΤ


Δόθηκε σήμερα το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων του 2010 FIFA World Cup, όπως αυτό θα μεταδοθεί από την τηλεοπτική ΝΕΤ, από τα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

-=ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 2010 FIFA World Cup=-

11/6

17.00 Ν. Αφρική-Μεξικό Βλάχος Θεοφιλόπουλος

21.30 Ουρουγουάη-Γαλλία Κωσταβάρας

12/6

14.30 Κορέα-Ελλάδα Παπαδημητρίου

17.00 Αργεντινή-Νιγηρία Βλάχος-Θεοφιλόπουλος

21.30 Αγγλία-ΗΠΑ Λιαλιάτσης

13/6

14.30 Αλγερία-Σλοβενία Δημητριάδης

17.00 Σερβία-Γκάνα Βλάχος-Θεοφιλόπουλος

21.30 Γερμανία-Αυστραλία Χαϊκάλης

14/6

14.30 Ολλανδία-Δανία Βλάχος-Θεοφιλόπουλος

17.00 Ιαπωνία-Καμερούν Νικολάου

21.30 Ιταλία-Παραγουάη Κωσταβάρας

15/6

14.30 Ν. Ζηλανδία-Σλοβακία Λιαλιάτσης

17.00 Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία Δημητριάδης

21.30 Βραζιλία-Β. Κορέα Βλάχος-Θεοφιλόπουλος

16/6

14.30 Ονδούρα-Χιλή Χαϊκάλης

17.00 Ισπανία-Ελβετία Νικολάου

21.30 Ν. Αφρική-Ουρουγουάη Κωσταβάρας

17/6

14.30 Αργεντινή-Κορέα Βλάχος-Θεοφιλόπουλος

17.00 Ελλάδα-Νιγηρία Παπαδημητρίου

21.30 Γαλλία-Μεξικό Κατσαρός

18/6

14.30 Γερμανία-Σερβία Λιαλιάτσης

17.00 Σλοβενία-ΗΠΑ Δημητριάδης

21.30 Αγγλία-Αλγερία Χαϊκάλης

19/6

14.30 Ολλανδία-Ιαπωνία Νικολάου

17.00 Γκάνα-Αυστραλία Κωσταβάρας

21.30 Καμερούν-Δανία Λιαλιάτσης

20/6

14.30 Σλοβακία-Παραγουάη Δημητριάδης

17.00 Ιταλία-Ν. Ζηλανδία Χαϊκάλης

21.30 Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού Βλάχος-Θεοφιλόπουλος

21/6

14.30 Πορτογαλία-Β. Κορέα Νικολάου

17.00 Χιλή-Ελβετία Κωσταβάρας

21.30 Ισπανία-Ονδούρα Βλάχος - Θεοφιλόπουλος

22/6

17.00 Μεξικό-Ουρουγουάη Λιαλάτσης

17.00 Γαλλία-Ν. Αφρική Δημητριάδης

21.30 Ελλάδα-Αργεντινή Παπαδημητρίου

21.30 Νιγηρία-Κορέα Κατσαρός

23/6

17.00 Σλοβενία-Αγγλία Χαϊκάλης

17.00 ΗΠΑ-Αλγερία Νικολάου

21.30 Γκάνα-Γερμανία Βλάχος - Θεοφιλόπουλος

21.30 Αυστραλία-Σερβία Κωσταβάρας

24/6

17.00 Παραγουάη-Ν. Ζηλανδία Λιαλιάτσης

17.00 Σλοβακία-Ιταλία Βλάχος - Θεοφιλόπουλος

21.30 Δανία-Ιαπωνία Δημητριάδης

21.30 Καμερούν-Ολλανδία Χαϊκάλης

25/6

17.00 Β. Κορέα-Ακτή Ελεφαντοστού Νικολάου

17.00 Πορτογαλία-Βραζιλία Κωσταβάρας

21.30 Ελβετία-Ονδούρα Λιαλιάτσης

21.30 Χιλή-Ισπανία Βλάχος - Θεοφιλόπουλος

Labels: , , , , ,



3D εκπομπές από το Eurosport



Το Eurosport το γνωστό πανευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι, είναι έτοιμο να θέσει σε λειτουργία τρισδιάστατο κανάλι χωρίς όμως ακόμα να έχει καθοριστεί ο χρόνος εκπομπής αυτού.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του infosat.de η έναρξή του πιθανολογείται να γίνει την επόμενη χρονιά, στα πλαίσια τουρνουά, επαγγελματικού τένις (αυστραλιανού open) .

Ήδη αυτό το καλοκαίρι το Eurosport σε συνεργασία με την "Panasonic" θα μεταδώσει σε 3D το Γαλλικό Rolland Garros που θα γίνει στο Παρίσι.

Το 3D Κανάλι θα εκπέμπεται από στους δορυφόρους Astra 19,2° Ε και 28,5° Ε ,όπως επίσης μέσω Eutelsat 13° Ε και Thor 6 στις 0,8° W
[via]

Labels: , , , , ,